internette gezinti sırasında ilgimi çeken angel eyes uygulamaları. sitede 84$civarlarında olduğu yazıyordu tabi yabancı site,Türkiyede ne kadar olur bilinmez, ama çok yakıştığı kesin
kolay gelsin
internette gezinti sırasında ilgimi çeken angel eyes uygulamaları. sitede 84$civarlarında olduğu yazıyordu tabi yabancı site,Türkiyede ne kadar olur bilinmez, ama çok yakıştığı kesin
kolay gelsin
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
gerçektende yakışmış.. eline sağlık.. kırmızılarla tam bi şeytan bakışı sanki ürktüm
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
biraz el becerin ve bilgin varsa 24 ytl'ye halledersin.
Güzel ama ben koymam
Paylaşım için teşekkürler...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
çok şık ve guzel duruyor 25
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
gerçekten yakışmış ya paylaşım için teşekkürler...
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
Bunları çok araştırmıştım ben. Benim motor için uygun olanını da bulmuştum fakat takabilecek adam bulamadık. Açıkçası anlamayan ama denemek isteyen adamların elinde heba olmasını istemedim. Bir de bnm xenox olunca hiç yanaşmadılar. Neden bilmiyorum.
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
bence xenon daha şık duruyo..
CBR dakidmi angel. Pek benzetemedimde....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yamahaya çok yakışmış 10 numara olmuş.paylaşım için teşekür
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Ben de düşünüyorum ama, benim CBR600F'de ve Honda'nın diğer supersportlarında da amerikan tipi park olduğu için, zaten kontağı açtığımız anda sağ (kısa) far yanıyor olacak, o zaman da angel eye görünümünün bir anlamı kalmayacak bence..
Ama Yamaha'ya 10 numara olmuş
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
Bence bu ve buna benzer uygulamalar gereksiz.Farları yaktıgınızda bunların bir önemi kalmıyor.Bu "angel ayes" uygulaması ancak yol kenarında durup yanında fotograf çektirmede işe yarar
Gerçekten işe yarar birşeyler yapmak istiyorsanız bence xenon taktırmalısınız.Peki bu xenon farın ne gibi artıları vardır??
1 Yolu daha iyi görmenizi saglar.Görüş mesafeniz artar.
2 Karşıdan gelen sürücünün gözlerini normal farlar gibi etkilemez.Buda hem sizin hemde karşıdan gelen sürücünün daha güvenli ilerlemesini saglar.
3 Dışardan bakıldıgında da etkileyici bir görüntü oluşturur
Bu melekleri uygulamak biraz zordur. Farı açmak uğraştırıyor ve bu melekler zırt pırt patlıyormuş.
Güzel görünüyor ama 1 kere patlasa bile insanın canını sıkar.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
okadar paralara gerek yok alın buna tıklayın bakında görün http://www.eliftuning.com/index.php?...1&kn=Angel+Eye
tek kelime ile mükemmel olmuş
Ben cok beğendim kaça gidiyo buNLar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bence harika zenona bile tercih edilebilir
10 Numara olmuş..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)