10 numara yanında halt yemiş 20 numarada benden
bende oyle motor olacak taktırmayacam pehhh
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
güzel paylaşım eline sağlık
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
soracağım soru biraz saçma olabilir ama bende mondial tarzı cheeta var ona uygulasak olurmu bi yorum yaparsanız sevinirim çok tatlı olmuş Allah nazardan saklasın
daha ben TR'de bunu yapan birini görmedim, çok mu pahalı bi olay yoksa millet elektrik aksamıyla oynamak mı istemiyor...
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
valla ben vfr ye xenon takmak istedim ama adaptörleri takacak yer bulamadım.birini sol grenajın içine gizleyebildim ama diğerine yer bulamadığım için sökmek zorunda kaldım...bakalım belki başka bi yer buluruz...
bi halta benzemiyo ozamancem yılmazın reklamındaki şaşı kediye benziyoboncuk a
özellikle R1 yüzünden insanın Ss e binesi geliyor
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
10 numara.... yazcaktım erfer yazmış zaten FENA bişi yahu !
Bİ DAHA FORUMA FİLANA GELMEM BU NEDİR YA !
buyrun beyler vıdeo yu ızleyın eger bıraz el becerınız varsa su parasına yaparsınız bunu ama motora monte sızı bıraz ugrastırabılır dıkkatlı ızlıyın malxeme hazır olunca yarım saatlık işi war cok harıka duruyo yalnız hele r1 de oooff ruya gıbı yhaaaaaa kolay gelsınnnn http://video.google.com/videoplay?do...47339061120203
süperrrrrrr olmuş hele r1 mükemmel
r1 e mukemmel gıtmıs solenecek bı sey kalmamıs zaten hakkaten dehset gorunuo...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Ben nasıl görmemişim daha önce bu topici yaw..
Benim egcel eye'ler artık iyi görmez olmuş..
Bakım zamanı gelmiş demek ki..Doktora yol göründü
R1 gerçekten çok keskin bakışlı olmuş..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
HALO angel eyes' ın mutlaka marka ve modele uygun olarak imal edeni alınmalı. Kötü bir angel farın içini eritebilir. Ben yurt dışından getirtirip taktırdım motorun rengine uygun olması için kırmızısını getirttirdim ama takarken çok dikkatli olunması gerekiyor. far tamamen açılıyor ve bir seferde oturmassa ilerde tekrar açılması gerekebiliyor. Benim fara ilk taktıkları vibrasyondan farın içine düştü farı tekrar açmak zorunda kaldık kapattığımızda olmadı dolayısıyla yeni far almak zorunda kaldım. mutlaka işi bilen biri takmalı. Benim yaptırdığım ustaya yaptırabilirsiniz işi bende öğrendi.
lem alper sende al artık bi ss bıktırdın bizi..
şaka şaka
ama bi ss in olacak aksam çekicen bi pastane kenarına yada lokanta yanına açıcan angel eyes aydınlatmayı bakk millet nasıl hasta kalıyor o motora..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)