Son yapılan airbrush çalışmamız.. Motorsiklet Regal Raptor 250 modele ait parçalardır
[img=http://img61.imageshack.us/img61/1686/dsc03937vq9.th.jpg]
Son yapılan airbrush çalışmamız.. Motorsiklet Regal Raptor 250 modele ait parçalardır
[img=http://img61.imageshack.us/img61/1686/dsc03937vq9.th.jpg]
yorum yok ...
ama emek çok ...
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
Güzel görünüyor. emeğinize sağlık...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
çok güzel olmuş elinize sağlık
bu AİRBURUS nasıl yapılıyor tam olarak bilmeyen arkadaşlar için fotoğraflı yada video lu kısa bi anlatım yapabilirmisingene bu topiğe
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Elemeğine hürmetim sonsuzdur.....
Güzel çalışma yapmışsın paşam.....
Fiyat konusuna bir değinsen..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Emeğinize saygısızlık gibi algılama ama dün diskoverii çenılda adamın teki hot rod'a bi alev deseni yaptı,süperdi yaw,onu görünce bu alev deseni solgun gibi geldi valaa
Ama yinede iyi olmuşş desenler
yorumun için çok teşekkür ederim. Tabi orjinal halini gösteremediğim için yorumnda haksız sayılmazssın ..makinada çekim yaparken yansıma yapılmaması için mat ayarda çekildi görüntüler.
Tabi discovery canal da adamların yapmuş olduğu teknik ila bizim yapmış olduğumuz teknik aynı.. sadece adamlardaki malzeme tamamen hazır oluyor(renk bazında..)
sanırım daha önce bir topic açmıştım bununla ilgili..Tamamen resimli Airbrush temel tekniklerini anlatan bir çalışmaydı..
Türkiyede şuana kadar bununla ilgili bir dergi yada kitap yok..Ben bu konuyla ilgili bir kitap hazırlıyorum.. yakında yayıncı bir kuruluşla anlaşabilirsek ..tamamen resimlerle donatılmış..Temel Airbrush yapmasını öğreten bir kitap yayınlamayı planlıyoruz...
yorumlarınız için teşekkür ederim.
üstad eline sağlık şık olmuş teşekkürler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Fiyat konusu... eğer yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj atarlarsa konuyu ayrıntılı görüşebiliriz..
Ama şunu ifade edeyim.. İnanın türkiye şartlarına göre ayarlanmış makul ve kabul edilebilir fiyalar veriyoruz.. Bu gün Türkiyede evine ekmek götüremeyen insanları düşünürsek..Fiyatları çokta abartılı göstermeyi de uygun görmedik.
Yorumun içinde teşekkür ederim.
Burdaki link e tıklarsanız biraz bu konuyla ilgili bilgi alabilirsiniz sanırım..
http://www.motosiklet.net/forum/foto...eknikleri.html
abicim sen paradan haber ver uygunsa biçok müşteri kazanırsın ama bi kaska 1000 ytl isteyenlerdensen...
bu arada eline sağlık iyi çalışma olmuş
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Fiyat konusu... eğer yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa özel mesaj atarlarsa konuyu ayrıntılı görüşebiliriz..
Ama şunu ifade edeyim.. İnanın türkiye şartlarına göre ayarlanmış makul ve kabul edilebilir fiyalar veriyoruz..öööle kaska 1000 Dölarlar falan diil. Bu gün Türkiyede evine ekmek götüremeyen insanları düşünürsek..Fiyatları çokta abartılı göstermeyi de uygun görmedik.
Yorumun içinde teşekkür ederim.
çok güzel bi çalışma olmuş emeğinize sağlık
umarım bunun gibi çalışmaların devamı gelir
Foto makinasının çekimindenmiş heralde dediğin gibi bu resmi sonradan koymuşsun gördümde süpermiş seninkiside başarılar valaa
Güneşte cok tatli durmuş karanlıkta sönüktü ama böylesi super.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bu alev desenlerini siyah motora yaptırdıktan sonra ruhsatta herhangi bir işlem yapılması gerkiyormu yani polis çeviripte bu ne hal ruhsatta siyah yazıyo ama alakası bile yok dermi??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)