heralde sorumla bu çalışmaları yapan arkadaşları zor durumda bıraktım.. polis bu tip şeyleri hoş karşılamıyor anlaşılan... bu arada yanlış anlaşılmasın karşı değilim.. bu tip çalışmalara hastayım merak ettiğim için sordum...
hoca durdun durdun kazık yerden sordun
bence ruhsatta modifiyeli diye geçiyodur..
güzel çalışma yetenekli insanları hep hayretle izlerim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
maltıntash hocam bende kaskıma airbrush yaptırmayı düşünüyorum...sana sorum sana yollayacağım her türlü resmi uygulayabilirmisin henüz karar veremedim çünkü yeni makina alıcam birazda ona uygun bir figür bulmam lazım
İMZA:BİR DOST
selam site cemaati bende kaskıma böyle airbrush yaptırmak istiyorum nerede yapılır nasıl yapılır kaça mal olur biraz yardımlarınızı istiyorum bu konu hakkında bütün site cemaatine saygılarımla ...
hımm peki olabilir benim kaskım full face ama rengi siyah ben mavi renkli parlak arka köşede örümcekli istyiorum yapmak mümkünmüdür??
Dostum
Ne tür bir resim istediğinin resmi varsa. kolay.. tarif etmekle olmaz .. ben yanlış anlarım sen farklı bişi beklersin.. mağdur oluruz.. En garantisi resmi bana göndermek..
Ha yapamıyacağım resimde yoktur.. bunuda bil.. ve ya arzu edersen Kataloğum var ..bakmak istersen msn de görüşelim sana gönderiim.. bakar beğenirsin..
güzel olmuş ellerine saglık fiyatları gine 500-600 ytl arası degisiyordur tahminim tanıdıgım bi ark vardı resme ve yapılışına göre degişiyo
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
Son zamanlarda Airbrush da photorealistic Airbrush çok trend oldu... eh bizde bu modaya uyalım dedik..
1)
2)
3)
4)
5) [IMG]http://img116
.imageshack.us/img116/5292/img0030alr4.th.jpg[/IMG]
6)
VE ...... SONUÇ.............!!!!!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)