Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Airbrush

REKLAM ALANI
    cezerye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt250 (vardi)
    Alıntı boss106 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu alev desenlerini siyah motora yaptırdıktan sonra ruhsatta herhangi bir işlem yapılması gerkiyormu yani polis çeviripte bu ne hal ruhsatta siyah yazıyo ama alakası bile yok dermi??
    ahanda soru:D
    Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BFurkanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 Vulture i
    heralde sorumla bu çalışmaları yapan arkadaşları zor durumda bıraktım.. polis bu tip şeyleri hoş karşılamıyor anlaşılan... bu arada yanlış anlaşılmasın karşı değilim.. bu tip çalışmalara hastayım merak ettiğim için sordum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    hoca durdun durdun kazık yerden sordun
    bence ruhsatta modifiyeli diye geçiyodur..

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    güzel çalışma yetenekli insanları hep hayretle izlerim
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı boss106 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu alev desenlerini siyah motora yaptırdıktan sonra ruhsatta herhangi bir işlem yapılması gerkiyormu yani polis çeviripte bu ne hal ruhsatta siyah yazıyo ama alakası bile yok dermi??

Bildiğim kadarıyla eğer ruhsatta ki ana rengi tümüyle kapatmadığı sürece bişi demiyorlar. Fikri olan varsa söyleyin arkadaşlar

blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    maltıntash hocam bende kaskıma airbrush yaptırmayı düşünüyorum...sana sorum sana yollayacağım her türlü resmi uygulayabilirmisin henüz karar veremedim çünkü yeni makina alıcam birazda ona uygun bir figür bulmam lazım
    İMZA:BİR DOST

Motosikleti
    Alıntı blackhawk06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maltıntash hocam bende kaskıma airbrush yaptırmayı düşünüyorum...sana sorum sana yollayacağım her türlü resmi uygulayabilirmisin henüz karar veremedim çünkü yeni makina alıcam birazda ona uygun bir figür bulmam lazım

Göderebileceğin her türlü resmi yaparız.. o konuda şüpheniz olmasın...Sen hele bir karar verde.. konuşuruz...

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    selam site cemaati bende kaskıma böyle airbrush yaptırmak istiyorum nerede yapılır nasıl yapılır kaça mal olur biraz yardımlarınızı istiyorum bu konu hakkında bütün site cemaatine saygılarımla ...

Motosikleti
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam site cemaati bende kaskıma böyle airbrush yaptırmak istiyorum nerede yapılır nasıl yapılır kaça mal olur biraz yardımlarınızı istiyorum bu konu hakkında bütün site cemaatine saygılarımla ...

Selam dostuumm..

Sana en kralından kaskına Airbrush yaparız yeterki sen iste..
    Fiyat konusunda ayrıntılı bilgileri mail.. yada msn de görüşebiliriz.. Fiyattan ziyade..Kişinin memnuniyeti önemlidir benim için..

mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    hımm peki olabilir benim kaskım full face ama rengi siyah ben mavi renkli parlak arka köşede örümcekli istyiorum yapmak mümkünmüdür??

Motosikleti
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hımm peki olabilir benim kaskım full face ama rengi siyah ben mavi renkli parlak arka köşede örümcekli istyiorum yapmak mümkünmüdür??
    Dostum
    Ne tür bir resim istediğinin resmi varsa. kolay.. tarif etmekle olmaz .. ben yanlış anlarım sen farklı bişi beklersin.. mağdur oluruz.. En garantisi resmi bana göndermek..
    Ha yapamıyacağım resimde yoktur.. bunuda bil.. ve ya arzu edersen Kataloğum var ..bakmak istersen msn de görüşelim sana gönderiim.. bakar beğenirsin..

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    güzel olmuş ellerine saglık fiyatları gine 500-600 ytl arası degisiyordur tahminim tanıdıgım bi ark vardı resme ve yapılışına göre degişiyo
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

Motosikleti
    Alıntı efsane_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel olmuş ellerine saglık fiyatları gine 500-600 ytl arası degisiyordur tahminim tanıdıgım bi ark vardı resme ve yapılışına göre degişiyo

Evet desen olursa fiyat belirttiğin fiyatlardan biraz düşük oluyor .. ama resim olursa takdir edersin ki oldukça zahmetli ve göz nuru olduğu için dediğin fiyatlarda oluyor.. komple bir motor...

Motosikleti
    Son zamanlarda Airbrush da photorealistic Airbrush çok trend oldu... eh bizde bu modaya uyalım dedik..

1)

2)

3)

4)

5) [IMG]http://img116
    .imageshack.us/img116/5292/img0030alr4.th.jpg[/IMG]

6)

VE ...... SONUÇ.............!!!!!!!!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)