Umarım beğenirsiniz arkadaşlar....
Çok uğraştım ama güzel oldu bence...
Ben bile sevmeye başladım motoru Olsada binsem
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar....
Çok uğraştım ama güzel oldu bence...
Ben bile sevmeye başladım motoru Olsada binsem
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
biraz yamaha biraz honda birazda kawasaki yi andırıyor ama onlardan çok daha iri duruyor, eline sağlık
Bende isterim taner bundan valla...
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Gerçekten çok güzel duruyor. Eline sağlık.
Free Motorcycle Team
emin_arikoglu abi bu biraz kırma oldu heralde..
muratgergerli..bi daha ne zamna yaparm acbaresim değil mi ayp etn
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
harika olmuş yaa eline sağlık.. hangi modellere bakıp yaptıgını gormek acısından gercek modellerınde resmını koysan karsılastırsaydık guzel olurdu.. ama tek kelime harika olmus..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
çok güzel olmuş,
3d max ile mi yaptın bu çalışmayı ?
emin_arikogluyok alınmadım abi ne dmek..Ben de işin espirisi iştekırma olmuş:D
vasco1925 kardeş ben bunu hiçbir motora bakarak yapmadım..Gerek duymadım diyim..Tamamen kendi kafamdan..
pg13 walla 3d max flanyok bunda bresadece kağıt kalem..Tarifini vereym;;;
a4 kağt,silgi,HB,2H,2B,4B VE FÜZEN KALEM KULLANDIMHA BİR DE PAMUKTonu yaymak için
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Yaf sakın bunu ben cızdım deme bu bı mucuze sen en ıyısı bı tasarım okulunmda okul bune yaf ucak yapmıssın resmen ... Cızım aynı pc de 3dmax benzıyor benzıyor derken renk ayarlarını dıyorum ellerıne saglık....
elıne sağlık cok guzel olmus keskın hatları ısırrrııımmmmm dıyo
cooook super olmus dostum.. bir de farkli acilardan da cizersen guzel album olmus olur. şöyle onden arkadan ustten.... sonra satarsin belki de
Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. :cat:
sağolun arkadaşlar..O gölgelendirmeler falan orlarda hiçbir bilgisayar oynaması yok..İŞin hüneri orada zaten..yapılan tek şey kağıt üzerine kalem çalışması ve cep telefonumla çekmem(sade yazıları paintte yazdım o kadar))
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
super olmus dostum number one bole resımler varsa yolla ıs yerınde masa ustune koyucak adam gb resmımız yok
Süper olmuş arkadaşım eline emeğine sağlık, çok beğendim
Ahhh Ahhh ülkemizde böyle tasarımcılar var ama bunu hayata geçirecek üretimciler ( maalesef ) yok
İleride olur inşallah...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ellerıne kollarına sağlık..evet hakkaten kırma almus ama onemlı olan benım ıcın oval cızgıler tasımaması ben yenı modellerını sevmıorum 4 buyuyugun suzukı harıc...ama harıka olmus ellerıne saglık tekrardan
mükemmel olmuş bende nerelerde bu diye merak ediyorum ( sormuyorum artık X-11 çizdin mi diye )
çizim karika ... egzostun yeri mükemel olmuş çok iyi bir düzenleme .. şahsen sele altı olmasınan iyidir yada 2008 1000 RR dan .. arka kuyruk 2003 R1 sanırsam eminin dedigi gibi biraz yamaha biraz honda biraz kawasaki (((:
çok begendim ellerine saglık ... devamlı çizip gönder elinden geldigince
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
hmm biraz daha özgün bir tasarım olsa güzel olurmuş ama herşeye rağmen süper duruyor
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Tasarım tamamda şimdi bunu bi firmanın çıkarması var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)