Aferim yaa.. Eline sağlık.. Keşke bende de olsa böyle yetenekler...
Aferim yaa.. Eline sağlık.. Keşke bende de olsa böyle yetenekler...
Üç boyoz bir kola
ellerinize saglık...
gayet guzel bi calısma...
japonlarn karısımına benzettm bende....
güzel olmuş ellerine sağlık,sen bunu firmalara gönder yapıp satsınlar ama ucuz olsun.
98 Beygir.....
hocam çok güzel be bi ara imzalı bi dene verirver
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
hocam süper olmuş.özellikle kafa grenajı harika.bence bu işin peşini bırakma firmalara mail falan at yap bişeyler.tebrikler.
Drift Religion
güzel olmuş olmasınada boyayınca sanki R1 kopyası olduğu belli olacak gibi geldi bana
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
sağolun arkadaşlar devam edicem inşallah
Muratti_R1 kardeş r1 e o kadar mı benziyo yaw..Bana kalırsa neresi R1 gibi diye sorsalar bi ön cam V şeklinde...Orası benziyo derim ama görüşlerinize saygılar...
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Çok güzel.
Sana fotomu göndersem beni o motosikletin şoförü yaparmısın
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Bir arkadaşımızın, hani derlerya, motosiklet aşkına, Oturup bir Resim Çizmesi (çoğumuz bir düzgün çizgi çizemeyiz bilirim), Hele bu resmin içinden kalbinden geçen olması bile harika Neredeyse birbirinden son derece farklı ama o kadarda beğenilen motorların ayrıntılarını birleştirmesi, Hatırlayabilmesi, kendince yorumlaması, hoşuna gittiğince içini dökmesi
Hee, geldik bence önemli kısma: Bu,.. Bazılarına göre, gereksiz saçma uğraşı biz MT sakinlerine sunmak istemesi, bunun için d bir yığın uğraşıp buraya aktarması kadar önemli birley olabilirmi
Motosikletleri sevmek budur işte
Ben bu kadar karakalemle emek verilmiş bir resme Şahane demekten başka yorum bulamıyorum Asla ilgimi çekmeyen, daha fazla beğendiğim motor modelleri ve tipleri olmasına rağmen
Sağolasın arkadaş, eline, emeğine, aklına, hafsalana helal olsun
Poturdak
cok ıyı bir cizim,helal olsun,bence gelistir kendini.belki ilerde bindigimiz bi motosikleti arkadasimiz tasarladi deriz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Arkadaşım ellerine, Yüreğine sağlık. Heralde ben resimlerini bilgisayarıma kaydettiğim için, Paint te ismini ve nikini yazdın. Kızmazsın umarım. Kaydetmemin sebebi sadece bu güzel çizimleri yer yer görmek istememdir...
Başarılar dilerim. Sağlıcakla kal....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Sağolun arkadaşlar....Ağlıycam şimdi
THE_LANCET kerdeşm olurmu öyle şey yaa..İnan aklımın ucundan bile geçmez öyle düşünce.. yazdım işte öylesine..Sen de siliver paintteSorun yokk...:D
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
dostum süper olmuş daa!!!!! sakın öle büyük hayelere kapılma benim abim tasarımcı ve sanna yaptıklarını yolasam apışıp kalırsınn...süper olmuş ve inanılmaz bi zametli iş ama çok sırdan dierlerinden ayıran bi özeligi yok..bende ilk bakışta bi honda vea kawasaki de bi fark göremedim ama eyer keşfedilmek istiyosan olmıcak şeyleri dene kalemin süper
bune saç ma hayat...bu ne dingil hayat yaa....bu ne kopuk hayat bune... kopuk yaşam tarzı.........bu ne bok emi yaaa:queen::queen:
Sanat, taklitle başlar ve gelişir. ''Ne zaman gelir bir Elmayı Elma gibi çizebilirsin, sıra elmayı nasıl çizmek istediğine gelir'' der picasso. Arkadaşımız, özentisi içerisinde Elme çizmeye başlamışki, tek başına takdire değer Sıra umarım, yüreğinin elediği şeyleri çizmeye gelecek Yetenek hiçbirşeydir, çalışmak daha fazla! ( Bunu Türkçeleştiremedim, zira anlamadım ki, yetenek mi hiçbirşeydir, yoksa çalışmakmı?? ama sanırım şunu demek istiyorlar: Çalışkan olmayan Yetenek hiçbişeydir
Poturdak
Bence cok super olmus harıka bı yetenek yaa Allah vergısı herkeze nasıp olmuyor boyle yetenekler.Ins ılerde Otomotiv veya Motosiklet firmalarının tasarım ekıplerınde yer alırsın.Bence bu yonde Lise Ve Unv Egitimine yonlen.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Arkadaş sanırım Güzel Sanatlar Fakültesi okuyor.
Cevabın için teşekkürler. Silmeme gerek yok böyle daha iyi
Umarım daha iyilerini çizer ve güzel bir mesleğe sahip olursun. Burda yazılanların seni daha iyiye götürmesi ve bol bol azim vermesi dileği ile...
Sağlıcakla kal....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
bence çok güzel olmuş eline sağlık.
resimci misin yoksa? yani okul felan..?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
eline koluna sağlıkta
şimdi kafası kawa
yan karenajlar r1
kuyruk r6
egzoz er6
arka maşa 600rr
benim gördüklerim, umarım moralini bozmamışımdır
GKN MOTORS
güzel olmuş eline sağlık.yarışmalara katıl bence.bide kuyruğu suzuki ye benzettim
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)