Nacizane Bunlar da BEnim Makinamın Fotoğrafları.
Reklamlar
-
Ömercik adlı üyeden alıntı
Rahmetli Barış Akarsu abimizin fotoğrafını da siperliğe yapıştırmışsın.Çok güzel bir davranış.Onun içimizde yaşadığını çok güzel bir biçimde belirtmiş
Motorsikletinin markası modeli nedir bu arada
Barış'ın yeri ayrıdır bende. Çok severdim. Hala da seviyorum. Benim hayatımda büyük kayıplardan birisi. ALLAH RAhmet eylesin tekrardan. Onun anısına ilk fırsatta Amasra'yı gidip görücem birkaç arkadaşımla beraber.
Motosikletimin markası Mondial 250 MCT MaCiT dememin sebebi modelinin adıydı zaten. Şu an 12700 km civarına geldim.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Reklamlar
-
dostum gerçekten macitin çok hoş yakışıklı güle güle kullan keyifli sürüşler
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
babaaaaaaaaaa büyüksüüüüüüüüüüünnnnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
-
macit in temizmiş baya deyişik geldi diğerlerinden
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Valla motordaki değişiklikler gayet başarılı. Kazasız belasız bol km ler. Bence ön cantı değiştirmeyi düşünme bile böyle farklı bir hava katmış. Gayet güzel görünüyor...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
Kankam kıyamaz MaCiT e hiç bilirim ben...
Satmak mı?? Aslaaa...
kanka sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Valla motordaki değişiklikler gayet başarılı. Kazasız belasız bol km ler. Bence ön cantı değiştirmeyi düşünme bile böyle farklı bir hava katmış. Gayet güzel görünüyor...
Ön kantı değiştirmem gerekli çünkü belediye sponsorluğunda açılan bir çukura 40 km hızla girdim. jant biraz elips oldu.
@Ömercik ben yeni farkettim MKP de oturduğunu 3 kere geldim ben macitle oraya daha önce tanısaydım seni buluşurduk seninle orada.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Yaw bu plakadaki TR nasıl kırmızı yaptırdın bende istiyorum!!!
-
cwebb adlı üyeden alıntı
Yaw bu plakadaki TR nasıl kırmızı yaptırdın bende istiyorum!!!
Hehe sır
onu bazı oto aksesuarcılar satıyormuş. Ben bulamamıştım İstanbul'da bir arkadaşım Ankara'dan getirtmişti ben de ondan aldım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)