gt 650 ve modifiyelerim nasıl olmuş sizce?
Reklamlar
-
Extralarım : Tiger performance egsoz , Acerbis kafa grenajı , İridjum bujiler , Haris danger silikon elcikler , Acd motorsiklet alarmı , Mavi renk göstergeler , Kuyruk altı ve motor üstü neonlar , Kuyruk iptali , Mini race sinyaller , Özel spawn tank pad , Cant reflektörleri !!!
Malesef şuan atılığa çıkartmak zorunda kaldım?
İlgilenenler :http://www.sahibinden.com/gt_650_nak...XQQdisplayitem
Reklamlar
-
Harika görünüyor özellikle ön farlar ve neonlar süper olmus
-
Önden Terminatör gibi duruyor maşallah.
Güzel olmuş.Emeğine sağlık.
-
çok güzel olmuş satmana üzüldüm
-
çok teşekkürler arkadaşlar
-
Güzel olmuş hocam en azından gerçek ve emek verilmiş geçen gün yine bi forumda rastladım ben modifiye ettim nasıl olmuş sizce diye soruyo genç adam ama kabak gibi belli photoshop olduğu ona sinirim biraz ama seninki gerçekten harika olmuş tebrikler.........
-
jantları siyaha boyatırsan daha güzel görünecektiir ... şidide güzel olmuş abartı birşey yaada yakışmayan bir çalışma yok .. eline saglık ..
birde öntakım sarı olsaydı öhlins gibi görünürdü ..((: neyse güzel olmuş
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Dilım tutuldu ne dıyım 10 numara olmuş harıka
-
çok qüzel olmuş ama neonları sevmedim.. ne öle şahin gibi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
gayet başarılı bir çalışma olmuş ön kısım süper kendimce bir fikir vermek isterim hyolara özel kitler var motorunu daha hırcın gösterir global motorda olacak hala varsa emegine saglık
-
gercekten harıka bı motor ama satmana uzuldum...
-
eline emeğine sağlık bence çok hoş olmuş.
-
plakayıda söktünmü bu motor olmuştur abi
-
Motorun çok güzel!!
Bu kafa grenajları ne kadar?
Birde bu Race sinyaller ne kadar?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
super wallahi allah zeval vermesin...
zaten md de görmüştüm;) sahibinden.com da ilanın var sanırım eğer marmariste bu motordan baska yoksa o budur....
tek bi sorum olucak yakın bi arkdasımda 250gt var ona sölemiştim oda bana gördüğünü söylemişti fakat nerden ve ne kadara temin edecgimizi bilmiyorum eger yardımcı olursan sewinirim...
KEYİFLİ SÜRÜŞLER
-
süper olmuş abi eline salık kazasız belasız kulan man dilegiylee..bence artk hiç bişey yapma bundan sonrası aşırıya kaçar gayet orjn duryoo..pilakayıda söke bilirsin
-
-
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
-
Tek kelıme ıle harıka olmus valla mukemmel.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
süper olmuş baba huzurunla kullan bebegını makınanı harıka olmuş...Maşşallah dielimde Nazar değmesin Maşşallah... Nazar değmez İnşallah Amin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)