oyuncağa bak haha bende benımkıne oyuncak derdım vay anasını ne oyuncaklar varmış haberımız yokmuş
kardeşim hayırlı uğurlu olsun umarım dıkkatlı kullanırsın ve gaza gelmezsın.hondanın eğitimine gıtmenı tavsıye ederım çok şey öğrenırsın
oyuncağa bak haha bende benımkıne oyuncak derdım vay anasını ne oyuncaklar varmış haberımız yokmuş
kardeşim hayırlı uğurlu olsun umarım dıkkatlı kullanırsın ve gaza gelmezsın.hondanın eğitimine gıtmenı tavsıye ederım çok şey öğrenırsın
Honda alsaydın daha iyi olacaktı.
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Dilerim
bu nebiçim oyuncak ya
hayırlı günlerde kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bende yenı kullanıcı olarak rr motordan baslamak ıstıyorumtabıı kı 600luk olanlardan bu motorla motor hayatına baslamıs kısılerın dusuncelerını beklıyorum ozellıkle bu konuyu acan sahte kısının dusuncelerı onemlı benım ıcın onunla aynı gorusteyım hız ve adrenalınle bı ısım yok sadece goruntu
tabıı kı almadan once honda egıtım merkezıne gıdıcem
Hayırlı Uğurlu Olsun..Allah Kaza Bela vermesin..
R6 alan birisinin maddi açidan yeterliliği ortadadır bana göre..
O yüzden bana kalırsa gerekli eğitimleri almanı tavsiye ederim..Sonrasında hiç yoktan Ucuz yollu 150&250 cc arasi bi motosiklet alir ona bi müddet biner haftada bi kerede R6 mı alır..Örnek pazar günü boş bi alanda antreman yapardım
Abi bu yazın beni bitirdi
Sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)