vayyy beeee bunlardaaaa nee böyleeee.........
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
zuhahahaaaaEskilerin kolları baya uzunmuş anlaşılan
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
aga iyi hoşda sele çok geride değilmi yav
ortalama kaç km sürat yapıyodur
üstteki motorun grenajı biraz daha şekilli olsa manyak olurmuş aerodinamik diye bişey yok naked üzerine sandal yada kano monte edilmiş gibi..
ben bu makinalarla ilgili birde film izlemiştim..
paylaşım için teşekkürler...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
İşte motor demek bunlar demek . Saygıyla anıyoruz hepsini...
bunlar napıyor böyle?
hadi anladık reklam ama, bu kadar da saçmalanmazki...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Siz bu motosikletleri mazide kaldı zannedip, resimleri eski birer anıydılar gözüyle incelemişsiniz.
Efendim onlar ölmediler ve hala yarışıyorlar.
Benim objektifimden orjinal bir Honda ekleyeyim buraya.
Yukarıda gördüğünüz motor, bu sezon 5. yarış sezonuna giriyor ve nisan ayında Magny Cours pistinde asker arkadaşlarıyla yarışacak.
Yani hafife almayın.
Çünkü bu motosikletler, yeni nesiller gibi 50-100 km yarışıp yorulan motosikletler değil.
Bunlar, Bo'l Dor Classic de yarışıyorlar.
Diğerleri resmi sitesinden alıntıdır.
Doya doya bakın.
Valla açıkcası pek motosiklet reklamına benzetemedim ben çünkü göze çarpan ilk unsur kızın arkasındaki ahtapot adamKızın gözlerini bağlatıyo,belden dolamış kolları,kızı götürüyor ama artık ne amaçla nereye götürüyor bilinmez
Ayrıca kask yok,adam takım elbiseyle binmiş(ceket eksik),kız etekle binmiş...Arkada adam hiçte hoş görüntü oluşturmuyor benceTürkiye'de böyle bir manzarayla karşılaşsa insanlarımız araç sürücüleri kaza yapar,yayalar elektrik direklerine çarpar...
-Of abi kız etek giymiş bak bak bak....
....
-Lan adam götürüyo kızı,ahh ulan ben olacaktım ki....
Sakıncalı Bir Reklam
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
ewet arkadaşlar bu resimlere bakıp belki gülüyoruz ama haklıyızda teknoloji biryere kadar çok gelişti ama bundan sonrası sanmıyorum ki çok fazla motorlar üzerinde bariz değişiklikler yapılsın teknolojide tıkandı :D
çok güzeller. hepsi en az 900cc demi bunların. bunlara binenler yeni nesilleri kullanabilirmi acaba
vaaay be eskiler biraz daha köşeliymiş
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
eski racinglerde fena değilmiş hani ben bu kadar beklemiyordum, paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler.
eski insanlardada hiç zevk yokmuştu yahu ne onların hali öyle çok tip duruyor
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)