dağıtmış torosu bu ne yaw ...
koruma şart, hatta şart ötesi ....
dağıtmış torosu bu ne yaw ...
koruma şart, hatta şart ötesi ....
torosum ne hale gelmiş
en azından bi kask ve bi eldiven olcak insanda. en önemli yerler buraları vücudun. backlar ve kolar nasıl olsa alıçıyla ya da paletle tekrar eskisine yakın hale getirilebilir ama kafa eski haline gelmez (benim görüşüm tabi bu )
kazasız sürüşler dilerim dostlarım...
çok fecii koruma olmadan böyle bir kaza yaptığımı düşünemiyorum
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Acaba motorun sürücüsü ne alemde bunu hic düşünen varmı ?
ben dedim toros akıllı ol hayabusaaaaaa çok pis dalar dedim onun cevabıda dal dal dal oldu anlaşılan
şaka bir yana koruma gerçektende çok önemli
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Arabaların motosikletleri hesaba katmaması çok canımı sıkıyor.Allah korumuş yine motorcu arkadaşımızı...
geçmiş olsun diyorum,
koruma bencede çok önemli o yüzden motoru aldıktan sonra ilk işim koruması en iyilerinden kask, ceket, bellik, eldiven, bot alıcağım ama pantolonu napıcam bilmiyorum :(
kazasız belasız sürüşler..
Allah Hepinizi, Kazadan, Beladan Korusun!:salut: Çok hız yapmayın arkdaşlar, hareket felan hiç yapmayın.. dikkat edin... Ayhan Sözen: Motosiklet Hayranlarından birisiyim işte...:queen:
İlgi alanım sportif motorlar üzerine
ikiside pert olmuşş :D pertcann
ya üstüne alınmasın ama boş konuşmak kolay ya torosa yazıkmış torosun masrafı 100 ytl suzuki 3 milyar nerdeyse siz görüntüye bakın :S:S:S:S::S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:S:s
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
Motosiklet şoförü ne durumdaydı acaba
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)