YBR güzel olmuş diğerlerine bişi diyemiycem.YBR nin koltuk bi harika ama.Bu arada aynasız olmuyor.Nerden biliyorum?.. Benim aynalarda uçtu takıcaz bakalım yenilerini
Çalışmalarınızda başarılar...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
hepside birbirinden yılan makineler
Aynaya ne mi gerek ???
Yok artık... Can bu ya....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
valla güzel olmuş emeginize yüreginize saglık hayırlı km ler yapın ön taraflar harika olmuş hafiften ss e yönelin derim bu kafayla güzel modifikasyonlar yaparsınız
kanka biz antalyalıyız ayna bizi bozar
mavi beyaz beat ne kadara boyattın fiyatı özelden gönderebilirsin
benim hussarı sendeki gibi kontak olan kısım, ayak basılan kısım, koltuk altını beyaza boyatcam nerde ve ne kadar tutar bayadır düşünüyom ama faliyete geçirmek için yaptıran birinden fikir almak istiyodum..
cevabını bekliyorum beatlar manyak olmuş antalyalı gençlik hep beat kullanıyo valla tebrik ederim..
bisiklet direksiyonu nerden bulcaz
vay modifiyeci geçlik. güzel olmuş. beat'lere yakışmış.
bana ybr göstermeyin yaa bir hoş oluyorum onu görünce içim titriyor
güzel olmuş....................................
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
Tabi aynaya gerekyoksen arabayi sollarken onunde aniden duran araci goremezsin cunku sen arkaya bakiyor olacan. Sonrasi malum . Yanliz dunya motorlu tasit muhendislerinin tezini curuten bu dahinace fikrine diyecekbir sey bulamiyorum , ayni soktugun gibi kendini savunmadan da bastan asagi fiyasko.
Bak bu motorda honda modifiyeli ve jet motorlu , ne sanski o surucu senin gibi dusunmuyor ve aynalari halen motorun ustunde, o ihtisamli jet motoruna ragmen
Bence aynalari tak ve sonra bize sor motorum nasil olmus diye , yersiz yere tepki cekiyorsun. Yaptigin sey hatali cunku
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arkadaşlar grubunuz güzel fakat hiç bir koruma amacı göremedim bende
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
İyi has korumaların iyiliğini vurguluyosunuzda.... Dinlermi hiç kafasındakine uyar yine. Ayrıca uzun zamandır uğramıyor sanırım...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ya zaten ne biliyim aynada haklısınız ama şöyle bir şeyde var
Bu makinalar taş çatlasa 90 yapacak(beat) o da uzun yolda
ayrıca aynaya bakıpmı makasa giriyorsunuz o zmanda fazla yaşamazsınız
şahsen benmi motora babam binmese bende sökerdim
çünkü ben aynaya baksam bile yinede bakıyorum kafamı çevirip çünkü aynalar arkayı gösterir ama yanları tam değil
Arkadaşlardakimakinalar r6 , runner , rx gbi seri aletler olsa haklısınız ama bu kadarda ön yargı iyi dğeil bence.
Ayrıca bi abimiz yazmış aynaaları kınamış herkez de kopya çekmiş cvp yazmış
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
= = = Be Aprilia racer! = = =
bunların hepsı gencısı hıcbırı ayna takmaz cunkı takanlar genellıkle yaslılar oldukları ıcın takmaıda dusunmedıklerını dusunmekdeım
motorlar ıy ama aynasız nası suruyonuz ben söktum acabe surebılırmıyım dıye ama olmuyo ılla bakmam lazım arkaya bıde kafada kask varken hıc olmuyo bence aynasız motor tekerleksız araba gıbııı
sağolasın..................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
aynasız daha ii görünüo hlal bylerr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)