kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
çok geçmiş olsun arka cantı bi lastikçiye götür çekiçle düzeltiyolar
Gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz.
Karaman'a selamlar & sevgiler!
= = = Be Aprilia racer! = = =
kask iyi korumuş sanırım çin mali. çok geçmiş olsun arkadaşım umarım birdaha yaşamazsın.
geçmiş olsun arkadaşım dikkat et kendine...
Geçmiş olsun. KaSk takmasaydın kaskta kırılan parça senin kafatasın olacaktı. keşke bu fotoyu kask takmayanlara gösterebilsek.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
özgür adam:
coook geçmiş olsun emmioglu
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
allahrazı olsun allah kimseye yasaymasın
çekiçle düzeltelim derken kırılmamı
[QzUOTE=aargh;932733]Gecmis olsun, ucuz atlatmissiniz.
Karaman'a selamlar & sevgiler![/QUOTE]
karamandanda selam sevgiler dostum
saol dostum kask ewet çin malı olması lazım ama oyle dandik çinlilerden değildi
saol teşekkür ederim
kaşke gösterebilsek işe yarayacağı kesin çünkü benim yiğen fatih var kendisi formada üye pek takmazdı ben kaza yaptıktan sonra utanmasa ewde bilem kask takacak
saol eywallah
geçmiş olsun.umarım sende fazla bişey yoktur.motor yaptırılır nasıl olsa.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
tekrar geçmiş olsun metin abi ALLAH tekrarından saklasın
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
cok gecmıs olsun bırader.......
Koşulların mükemmel olmasını beklersen hiçbir zaman harekete geçemezsin.
melocan çok üzüldüm valla iyiki sana bişi olmamış...büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
karamandanda selam sevgiler dostum
saol dostum kask ewet çin malı olması lazım ama oyle dandik çinlilerden değildi
saol teşekkür ederim
kaşke gösterebilsek işe yarayacağı kesin çünkü benim yiğen fatih var kendisi formada üye pek takmazdı ben kaza yaptıktan sonra utanmasa ewde bilem kask takacak
saol eywallah[/QUOTE]
Çelik cant değil o çelik olsa eğilmez kırılırdı sen onu yakın bi lastikçiye götür hem göster sana gerekli açıklamayı yapacaktır umarım düzelir ve seni masraftan kurtarır ve şimdi tekrar baktımda kaska hocam verilmiş sadakan varmış gerçekten
geçmiş olsun abii....Verilmiş sadakan varmış....
Jant olayıda sadece çekiçle düzelcek gibi değil oksijen kaynağı ile ısıtılıp düzeltilmesi lazımm çatlaklar olursada kaynattırırsınn tekrar geçmiş olsun....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
bende hasar olarak koprucuk kemiği kırıldı ve iyileşti motoru ilk başta düşünmüyordum ama şimdi düşünüyorum
amin hasan sen benim motoru ve kaskı görmemişmiydin fatih göstermedimi
bence kafa diye bişey kalmaz gibi
saol sılwer allah razı olsun
sordum o janta 85 ytl diyorlar abi
kaza bi pazar gunu olmustu o hafta cuma namazı cıkısı yardımda bulunmustum sanırım o verdiim para kurtardı
Öncelikle geçmiş olsun.Çekiçle jantı düzeltseler de balansının alınması lazım bunu eğrilen bi jantta lastikçi yapamaz.Yapsa da pek sağlıklı olcağını zannetmiyorum.Sanayide tornacıya götürmen lazım ama en mantıklısı yenisini almak
çok geçmiş olsun gelen mala gelsin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)