bir daha yaşamaman dileğiyle.çok geçmiş olsun
bir daha yaşamaman dileğiyle.çok geçmiş olsun
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
çok geçmiş olsun Allah'tan kask takmışsın zaten motorda kasksız yol almak büyük bi aptallık çünkü kendi canımız söz konusu tekrar geçmiş olsn bu fotolarda millete ders olsun ki motorsiklet kullanmanın basit bişey olmadığı anlaşılsın
üzüldüm be...geçmiş olsun...sen iyisin değilmi kardeşim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kardes sen bi süre motora filan binme kemikler iyice kaynasın ondan sonra bakarsın bi çaresine geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış kaskınıda 15 20 ytl lik alma almısken kaliteli bişey al tekrar geçmiş olsun motoru dert etme maddi olarak sıkıntıdan kurtul bırak bi tamirciye onlar heryerini yaparlar..
gelçmiş olsun inşallah onemli bişey yoktur
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
Furyaya bende uycam meloo bende koyuuum motorun resimleri ama benim kazaa olalı bi sene oldu hala o halde kullanıyorum motoru
geçmiş olsun ya Ne oldu bu arada 15occ yapmıştın motoru bi değişiklik olmuşmuyduu
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ya, kask baya darbe almış inşallah sağlık yönünden bi problemin yoktur
metinim çok geçmiş olsun tekrardan
sen motüre binme artık
bende ki videodaki pisiklete bin sen
koyimmi siteye
GKN MOTORS
Bu kaskın aynısından bendede vardı scooterla birlikte hediye .
Bi gün çok sinirlenip yüksekten yere vurup kırmıştım çok fena parçalanmıştı.
geçmiş olsun..sana birşey olmadığına sevindim
çok geçmiş olsun...
Kask ne olmuş öyle....
Allah beterinden saklasın..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
gecmiş olsun öncelikle fazla hasar yok gibi ama kaska dikkat gördsügün gibi naylon önce saglam kask edin
Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Çok büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışsın..
85 ytl yi gözden çıkarıp yeni jant al ve çokta kaliteli bi kask alman gerek..
Kaskın önemini en iyi sen biliyosun şuan dimi?
Para candan kıymetli deil..
Kazasız sürüşler
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
geçmiş olsun dostum büyük ihtimal ki öyle şasesinde yamukluk var bilen bir ustaya yaptır
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Geçmiş olsun
allah razı olsun
bu knuda haklsın özellikle karamanda millet motora oyuncakmış gibi biniyor ama milletin ders alacağını tahmin etmiyorum
iyiyim abi çok saol kazayı yapalı baya oldu iyileştik sayılır
zaten motora binmiyorum doktor yasakladı havalarda soğuk olunca hiç dert etmiyorum ama motor sürmeyi o kadar özledim ki
o kazadan sadece köprücük kemiğim kırıldı o kadar ama allah beterinden saklasın kimseye yaşatmasın
sanada geçmiş olsun dostum motor baya iyi olmuştu düz yolda 125 130 yapıyordu ki bu kaza oldu şimdi nasıl olcak bilinmez
o kask olmasa benim halim nice olurdu bilinmez allah razı olsun kırık dışında gayet iyiyim
tekrardan saol mubarek insan silmedinmi sen o videoyu bak harddisk'inde yer kaplıyor sil gitsin bende bu işkenceden kurtuluyum yafff
bana kalırsa yanılıyorsun bu kaskı eniştem hediye etti daha önce kendisi kullanıyordu yaklasık 5 yıl önce 35 milyona almıştı 150-200'lükler kadar olmasada baya sağlamdı
saol teşekkür ederim bende bi kırık var oda iyileşti sayılır
amin amin tuğçe allah kimseye yaşatmasın kazadan sonra tek düşündüğüm elimde bi imkan olsada zamanı 5 dakika geri alabilsem oldu malesef öyle bi imkan yok
saol kesinlikle sağlam kask edineceğim merak etme
saol allah razı olsun
saol aplamda o dediklerin paraynan oluyooo accık destek çıksan be ne olur apla allah rızası için kaskın önemini bi ben bi benim yiğen(fatih sevim) bilir artık oda kasksız çıkmaz oldu
saolasın ewet şase eğri düzelirse düzelir düzelmezse değiştirecem artık
eywllah allah razı olsun
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
büyük geçmişler olsun melocann abi.Allah beterinden ve benzerinden korusun...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
allah betırınden korusun..
Jantı düzelttirerek binme isteğini anlıyorum ama sağlıklı bulmuyorum. Yenisini almalısın..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)