Süper ya......
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
üstünü kapat araba zaten aç yine motor her ikisinide almış oluyosun zaten
iyi hoşda ön teker seleyemi bağlı yoksa sasiyemi anlayamadım..
süper .
bide 4 tekerlekli hayabusa vardı galiba forumda biyerde gözüme çarptı..
vay anasını yaaa hakkaten enteresan...
Daha neler görecez bakalım.....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hehe.hem araba hem motosiklet.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
hadin buna bi isim vuralım mesela otomoto
otomobil in oto su, motosiklet in moto su
otomoto güzel metehan abi
buna binilmez ya o havada motoru sürüyorsun sen soğuktan üşümüş bi vaziyettee yolun bitmesini beklerken yanında kapalı mekanda oturan arkadaşın sana işareti yapıor düşünsene , çok kıl bi durum ,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
sofor acikta ruzgar ve yagmurda kastirirken yolcu kapali mekanda uyuyor. makam motosikleti bence bu heheh.
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
bu ne la!! ya arkadaş işleri güçleri yok rahatlık batıyo neler yapıyolar ya gidin domates savaşı yapın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Nesi guzel anlamadim. Arabaya benzetilen motosiklet, ucaga benzetilen araba vb. seyler aslindan uzaklastigi icin bi kere o heyecani vermez. Motosikleti neden seviyorsunuz? Cunku 2 tekerlekli, ruzgari hissediyorsunuz, viraja girerken saga sola yatiyorsunuz. Arabadan farkli birsey nihayetinde.
Arabaya cok merakli ise birisi, gidip araba almasi daha mantikli degil mi?
Ben sahsen motosiklet olarak gormuyorum resimdeki tasiti.
= = = Be Aprilia racer! = = =
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
seyyar ev bence 1+1 gibi bişey..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)