MADE IN TURKEY....
MADE IN TURKEY....
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
abi sasi uzatan filan yokmu lumusin gibim olur manyak olur beğenirsek belki bisde yaptırırıs..
Bunlar düşmüyorlar biliyor musunuz... Sen pırıl pırıl, bakımlı, son model motorunla tek kişi düşmemek için debelenirken bu tip çekirdek aileler yanından vınn diye geçiveriyorlar.. Acayip bir denge duyusu geliştirmiş olmalı adamlar.. Bu tip numaralar çekmek için çok çalışmak lazım.
Üç boyoz bir kola
motoru iyi kullaman için önce çok iyi artçı olmak gerekir 5 yaşımdan 12 yaşıma kadar artçı oldum sonra ben aldım motoru o gün bugün yani anlayacağın çinliler ve internet siteleri moda olmadan önce motorcuyduk
(ama kimsenin garantisi yoktur) önce allaha sonra kendine güveneceksin babamda öyle yapardı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
insan ailesiyle motura binemezmi ya hemen verip verştirmişsiniz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
yapma hoca bide motorcu olacaksın
nihayet akıllı bişeyler yazılmış .sağol pınar
yapma
siz motorcu değilsiniz
ne olmuş tukeye onu anlamadım
o yanından geçen motorcudur hoca,düşmemek için cebelleşiyorsan bence o motora hiç binme.
.........ŞİMDİ
arkadaşlar motora ailece binmenin bu kadar abes bi olay olduğunu bari siz savunmayın,dişardan motorla içiçe yaşamayan insanlar söylediğinde yadırgamıyorum ,ama siz yapmayın.kazada arabanın içinde helak olan aile haberleri çok duyduk,şahit olduk.
parasına gelince;motorun parasına çok rahat araba alınır,bu bir yaşama şekli tercihidir.
sizler hep bekarsınız sanırım.öyle iseniz hepte bekar kalın,yoksa motordan vaz geçersiniz gibi
dikkatli olunca arabada bir motorda.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
adamlar turk usulu stunt bike yapiolar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Trafikte sürmüyolar, o yüzden düşselerde bişeycik olmaz bunlara
Ben de çocukken dayımın Java'sıyla bu şekilde çok gezdim ama hep köy yollarında. Şehir içi trafiği de yoktu gerçi o zamanlar (aha yaşım da belli oldu ) , hem de küçük şehirdeydik.
Bi kere virajda düşmüştük hep beraber Dizim sıyrılmıştı.
Bence manyak şehir trafiği veya manyak otoban trafiğinde binmedikleri sürece hiç bi sorun yok, bu görüntülerde abartılacak bişey de yok.
Size yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapın...çok zevkli oluyor :P
sen sansliymisin ufak ciziklerle siyrilmisin,
Yukardakiler yetiskin olsa hepsi anlarim biraz ama kac yasinda ufacik cocuklar var,ufak bir kaza durumunda bile kendilerini nasil koruyacaklarini bilemezler ve hafif bir vurmada biyerleri kirilip olume kadar gidebilir.
Ha,biz gezmedikmi ? gezdik ama IJ'nin arkasina sepet baglayip 8 kisi binip gezdik deneme icin ve gezdigimiz yer trafiksiz alandi
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Aslında haklısın..
Benim dedem trafik kazasında vefat etmiş.. Hiç görmedim kendisini..
Motosiklette ayrıca babam ve amcamda varmış..
Amcam çok küçükmüş, babamda 13 yaşında filan..
Dedem o kazada hayatını kaybetti, amcam komaya girmiş, babama hiç bişey olmamış..
Buna rağmen babamda bizi memlekette motosiklete aile boyu bindirirdi..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
bızdede tam tersi,vurulan kapi disari,yazin 1bucuk ay sagda solda surttum,hadi aileleri degiselim ne dersin ??
lafla doverim meselesine gelince bak ona sonuna kadar inanirim,o ceneyle acilmaycak kapi yok herhalde
off be abla,oyle bi cvp yaziyon,cevap yazmaktan islerimi yapamiyom,ayrica geyik cafeye bak,cvplanmasi gereken bi soru var orda,sen soruyu okudugunda ben coktan kacmis olcam
bizde de jawa 350ts vardı bende onun kuyruğuna binerdim ama böle hızlı ya da süratli gitmiyoduk
bende üç kişi biniyorum bazen 4 kişi biniyorum nolacakki hepsi kasklı olduktan sonra kullanmayı bildikten sonra ehliyeyim olduktan sonra herkesin gücü ona yetiyor demekki ; dolmuşlar ve okul servisleri 14 kişiliktir 25 kişi binince neden kimse ses çıkarmıyor
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)