vay anasınaaaaaa. kaçırmışım ya muhabbeti. hay bee. neyse. sonraki bulşma motorlu olur o zaman gelirim bende artık napıyım.
fotolar için teşekkürler arkadaşlar...
vay anasınaaaaaa. kaçırmışım ya muhabbeti. hay bee. neyse. sonraki bulşma motorlu olur o zaman gelirim bende artık napıyım.
fotolar için teşekkürler arkadaşlar...
kar kış deyince beyaz aradı gözüm ama güzel buluşma oolmuş tebrik ederim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
kısın da anca nargıle çay çorba muhabbet başka nolcakkı
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
aslında bir kaç arkadaş motoruyla gelmişti fakat sıcacık ortamı bırakıp ta buz gibi soğukta motorların resmini çekmeyi gözümüz yemedi.sadece ben girerken 1 tane cbr 125 vardı onun resmini çektik onu da koyarım.madem tutturdunuz motor die =)) bu soğukta motormu olurmuş kardeşim.siz burayı izmir sandınız heralde yerler buz,biz düz yolda yürüyemiyoz
soru: doğru söze ne denir?
cvp: bravo denir,
ahhhh keşke izmir olsaaaa
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
evet Eskişehir MT hepinizle gurur duydum kar kış kapalı mekan demeden toplanmışsınız ben nöbette olduğumdan katılamadım tanımadığım baya arkadaş var resimlerden gördüğüm kadarıyla nöbetten çıktığımda saat 00.05 i gösteriyordu.Dağılma gerçekleşmiş olacağını düşündüğümden gelmedim.
Daha yüksek sıcaklık ve daha açık mekanlarda daha etli ve daha sucuk ağacının bol olduğu yerlerde(bozdağ eteklerindekileri motosikletli ve arabalı bir gurup talan etmişler) buluşup tanışmak dileğiyle hepinize selamlaaaaaaar....
Eskişehirli bir motosiklet tutkununun dönüp dolaşıp geleceği yer: MTN tükanıdır.:cat:
a.s yahya abi. her zaman bekleriz,, yollarda görüşmek dileğiyle,,,
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
just_hmz_26, umut_utu
Umut uyku tutmadı galiba senideYok böyle olmayacak dayanamıyacağım ya...Yarın bi beş dakika motorla çıkayım bari
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
Selamunaleyküm Millet bu buluşmayı tekrarlayalım 2 haftaya kadar.Uygunsa 15 gün sonra tekrar edelim ne dersiniz...
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
bana uyar (((= bu 25 karakteri icat edenin elinden öpmek istiyorum =)))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)