=)) hhahahaha 10 parca halinde getırme ağlarım bak
=)) hhahahaha 10 parca halinde getırme ağlarım bak
anca resımlerıne bınersın baba yaa =)) bnmm kanka'M oo =))
+ bir hayırlı olsun güle güle kullan
Maşallah kazasız belasız olsun. Güle güle kullanasın
Ben lastiklerini istiyorum bu paylaşımda (Konu başlığı "Motorumun foto(ğraf)larını paylaşmak istedim sizinle" olsa idi ben lastikleri istemeyecektim ama gözüm kaldı bir kere he he )
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
moto guzel ama kask hic uymamis bence...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Latif abi kask siyah istemedim ya baştan aşşağa siyah sewmıorum ben... kaskın camını sıyah yapcam ama...
baba lastiklerimi sewdin sewe sewe hehehehhee =)):p
saoll usta eyvallah =)) o senın güzelliğin karizmatikliğin
ayrıca Latif abicim benim 2.kazamda canımı o kask korudu o olmasa bende olmazdım... kask konusunda pek önem wermem ama 200 euro ya aldımm siyahını alcaktım düz siyah full almadım boşwer ztn sıyah cam takınca sıyahlık olur bıraz=)) ama görünüş can kurtarmıyo =))
hayırlı ugurlu olsun, cok guzelmiş motorun
saol gabe senn motorda bnmkınden galıba ? =))FYM 250 cc deglmı senınkı
Güzel görünüyor kazasız belasız sürüşler dileğiyle hayırlı olsun
güle güle bin...
kazasız belasız...
kankinle sana mutluluklar
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
iyi makina,2 tekerin yerden kalkmasin,kazasiz surusler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
saoll teşşkrlerr sende alda bi artık motorunu hayırlıısyla bın dıyelımmm =)) gerçi bende bunu satmayı dusunuyorum bıtane adam manyagı oldu cok sewdı 125 r a gecmeyı dusunuorum bunu satıp=))
saoll eyvallah =)) Amin cümlemize 2 teker yerden kalkmasın sana da öle dikkatli ol =)) kazadan beladan uzak dur hele taksici we minübüscülerden
güzel motor allah nazardan korusun güle gül kullan
son pişmalık neye yarar :pr:
Thaicim, kardeşim gibi sevdiğim bir kız arkadaşımla senin topiğe bakıyorduk. İşte dedi tam istediğim motor bu!. Önceden Vespa'cıydı. Bulursak temiz bir ikinci el alıyoruz ona.. İnşallah yeni bir bayan custom'cı katılacak MT'ye..
Üç boyoz bir kola
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)