kazasız belasız binersin inşallah
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
tşk ederim ,cümlemize inşallah
Motor modelini biliyorumm..Runner 4T yeni kasa..Gilera yla aram pek iyi değiL ama umarım memnun kalırsın.Kazasız belasız uzun sürüşler dilerim kardeşim
200 lüğünü pek tutmadım ben...180 iki zamanlısı bir efsane... İlk göz ağrısı olsa gerek....
Güle güle bin.... Darısı olmayanların başına.............
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tşk , ederim benim ilk motorum, daha sonra bir 600 lük makinaya geçiş düşüncem olduğu için önce bir ufaklık ile başlim dedim,
Denge falan ama runner 200 baya hızlı geldi 160 gördüm diyebilirim , yolda biraz sert ama zevki başka
Merhaba , yaz gelmeden bende alıcam işşallah...2 zamanlısının benzini ile uğraşamam 4 zamanlı makbuldür...Kazasız belasız sürüşler....
Güle güle kullan arkadaşım hayrını görürsün inşallah
Hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız sürüşler
Çok güzel görünüyor; hayırlı uğurlu olsun ; güle güle kullan...
güle güle bin.motor hacmine göre hızlı bi motordur runner.trafikte görüyorum bazen iyi kaçıyor.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Ufaklık falan deme ona. Bende vardı. Çok seri motordur. Birçok iş için yeterinden fazla bile sayılır.
Üç boyoz bir kola
aynı tadı veriyosa niye şekerpare alasın..
runner wxr200...... 4 zamanlı su soğutmalı 4 subaplı 200cc hemde gilera daha ne istiyosun kral gibi motor..
yaw bu gilera runnerin 0(sıfır) fiyatı ne kadar bilgilendirebiliirmisiniz arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)