bunları gördünüzmü peki...
bunları gördünüzmü peki...
KIRMIZI BOĞA..
Vallah ne kadar sakil dursada, ne kadar gereksiz olsada, insanların Motosikletleri ile uğraşmaları çok hoşuma gidiyor. İmkan yok imkan, imkan olsa neler yapacak yurdum insanı ama, daha Motora teybi koli bantlama aşamasındayız
Poturdak
arcelik kasetcalarli portatif teyp takmis
siz buna bişey mi diyosunuz ben geçen kış (daha motor alamadığım yıllar aah aaaaahhhh ) dolmuşla giderken istanbul avcılar yan yolda bi scooter gördüm adam dört köşesinden direk çıkıp muşambayla üstünü kapatmış arabaya çevirmiş . şaşkınlıktan öyle bi apışmışım ki cepten telefonu çıkarıp resmini çekmek aklıma bile gelmedi o kadar yani
ohaaa sinema sistemi taksaydın bari kıroooooooo..
tipini bozuyolar anca motorun. :(
Azıcık "hort" olacak ama olsun
18 Mayıs 2009
Beylikdüzü Migros otoparkı.
Bu arkadaş da kıruyzırına döşemiş
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Resmen kroluk bu :D
[B][COLOR="Red"]hücRéLérimin hér ßiriyDi kansérin yémi !![/COLOR][/B]:bounce:
cok profosyonel olmuş ya bu tesisat ne böyle
Hissettiğin gibi yaşa...
Eskiler, mobiletlere jawalara yaparlardı ses sistemi. Onlar bile gidona kızak yapıp; hoparlörleri tahta kasalar gömerlerdi. Yıl 2009 kıroların seviyeside düşmüş.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
hehe yaw bi farklılık yaratmak istemiş de biraz zevk sahibi birinden yardım alarak yapsaymış bari.düşünce güzel uygulama kötü
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
benim motordada var ama şu ana kadar kimse ayıplamadı çünkü be hiç biyerde açmıyorum 3 aydır motorda tesisat var bizim ailedekilerin bile haberi yok geçen babam eşya koymak için koltuğun altını açtığında görmüş arkadaşlar ben ce bunu yapmak kroluk değil sokağın caddenin ortasına bağırttıra bağırttıra gezmek ben biniyorum motoruma gidiyorum boş bi araziye ağacın aldına kendim duyabileceğim kadar açıyorum dinliyorum bu kadar basit yapmak isteyen olursa özelden mesaj atın tarif ederim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)