Motosikletlerimizin İlk Çekilen Fotoğrafları
Reklamlar
-
Herkese selamlar. Buda benim ilk motosikletim.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
Reklamlar
-
-
bunlarda benim ilk göz ağrım kara şimşeğim belimin içine etti bende modifiye ettim
bunuda cincuna inat aldım artık ayrılmaz ikiliyiz ama şu aralar hasta bağırsakları düğümlenmiş doktorda bekliyor.Darısı herkese olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
buda benim ilk motorum
-
valla ben ozamanlar tırtırıma bınerken hıçte aklıma gelmemişti resim çekmek ama bu resimdekının aynısıydı satalı yıllar oldu benımkının tıpkısını aynısı
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
-
-
buda 3. motorum
-
-
-
.................................................. ..............................
[/IMG]
-
fotolar çok güzel ... herkese kazasız sürüşler...
-
o_yagmur adlı üyeden alıntı
valla ben ozamanlar tırtırıma bınerken hıçte aklıma gelmemişti resim çekmek ama bu resimdekının aynısıydı satalı yıllar oldu benımkının tıpkısını aynısı
aha işte o efsane abi bu bizim motorların dedesi daha ne motorlar gömer bu bi ara babamın vardı canavar gibi motor duyduğum gördüğüm kullandığım en sağlam motor aah ah diğer lakabıyla karajawa o bir efsane..
-
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
İlk makinam değil...Son makinam hiç değil..(fotoğraf makinası mı..O zamanlar nerdeeeeeee)
Yıl 1990...
.
murat hoca senin gençlik baya karizmaymış hani kıvrılmış pantolon ve terlikler şık durmuş bu arada motor ne bu açıdan jawa ya benzettimde..
-
hayırlı olsun arkadaslar hepsi cok guzel bu arada benim motosikleti saatım chopper aldım zealsun
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
-
ilk aküsikletim =) sene 2001 =)
-
abi resim 10 numara arkadakı şahindemi senin
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
-
aa teessüf ederim o doğan =) hemde 88 model evet oda benim
-
aa pardon doganmıydı hayrını gör abi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler