süper süper süperdünyanın yarısını cuplar taşıyo zaten
adamlar kamyon gibi kullanıyo valla
facebook.com/kaskafa
alınack tek çinli motorlar cuplardır ve sahibini çok rahat ettirirler eskiden fahiş fiyata satılan mobilette ve peugeota alternatif olarak gelmişlerdi fakat onlardan çok çok daha iyi olduklarını kanıtladılar
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
Ben şahsen çok memnunum CUP'ımdan. kerata, pire gibi, çok atik. Üstüne üstlük; benzini adeta kokluyor.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
cup'lara kızartma yagı koymuşlardı gene gidiyordu ((((: 5 katlı binadan attılar gene çalıştı çok basit ve saglam motordur
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bende memnunum cup tan iyi gidiyor kerate
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
gerçekten komik gürüntüler.
modenas'tan başkası yalan cup modelinin yaratıcısı ve sınıfının en iyisi sonuçta malezya malı.. 140 km rahat görüyo iki kişi girmediği, çıkmadığı yer yok gibi..keşke bu çinli motorlar olmasaydı..teknolojileri bile eski..
modenasla iligili konu açan varmı..
bazı afrika ve asya ülkelerinde hangi araç olursa olsun aşırı yüklemek moda, burda cuplar ön plana çıkmış. aslında bu modadan türklerde azda olsa etkilenmişler.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
kardeş motosiklet kültürü bilgisi kulaktan dolma olmaz cup lafını 1958 yılında icad eden marka HONDA dır ilk honda yapmıştır bilmiyorsan araştır bari ya bu yılda 50 yıl modelini yapmıştır supercup un haa bol popodan sallamıyoz kullandık biliyoruz ayrıca o 110cc modenas nası 140 yapıyormuş ya bukadarda olmaz görmesek bilmesek inanacaz
bularda motorlarım
up.............
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
cupları severim. koklarlar adeta ama durduramıyordum hep
adam hala modenas diyo yaaa
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Herşeye Rağmen Modenas..Güzel Kardeşim...Yemişim Hondayı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)