Eline sağlık,çok güzel bir çizim olmuş..
Devamlarını bekliyoruz.
Eline sağlık,çok güzel bir çizim olmuş..
Devamlarını bekliyoruz.
tebrıkler cok guzel bır calışma
Atıyla , kemendiyle , silahıyla tam bir amerikan sığır çobanı (kovboy) çok güzel bir çalışma . Yalnıııız Motorcuyu da imajını silemediğimiz saçıyla sakalı ve gözlüğüyle , kasksız Amerikan serseri , haydut motorcularını çizmişsin bu olmamış. çizimine yeteneğine bişey demiyorum . gelecek çalışmalarında bunu düzeltirsen daha güzel olur kanısındayım . iyi çalışmalar
Hepinize teşekkürler arkadaşlar..Sağoln varolun..
ilhan1154;fotoyu cep telefonumla çektim 3230 la.Gündüz ışığıyla net çekiyo da nalet gece ışıgında gzel olmuyo.Bunu gündüz çektim..Net grünyo
Bu sefer amerikan tarzı yaptım..Adam dediğiniz gibi biraz tarzan kılıklıBi dahakine tam donanım çizecem kasklı flan..
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
eline sağlık süper olmuş
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Elceğzine sağlık hocam... Çizimin bu kadar güzel madem, neden bu kadar geç çıkarsın karşımıza yahu...
...Sergerdan...
napalım gittardando kısmet bu zamanaymış
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
çok güzel çizim.özellikle motorcu çok şık duruyor.ellerine sağlık
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
arkadaş sen harbiden harcanıyon ha bende öyle yetenek olacak...
biraz da hayal gücünü katıp yeni model tasarlayıp satabilirsin bence
facebook.com/kaskafa
Güzel bir çizim gerçekten tebriklerh thelovingone48
showdown haklısın aslında da nasıl satarım bi yol gösteren olsaVar şu anda kendi tasarımım da bitmedi henüz..Bitince ben onu kime gstercemda satacamAslında ne gzel olur öle bşey olsa
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Tebrikler. Harikasın...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
eline sağlık güzel olmus sergide acarsın yakında
ben şişeden icerim şişeden demiş şair bizi almış başka diyarlara götürmüş biz içtiklerimizle değil içerken düşündüklerimizle sarhoş oluruz
eline sağlık valla....
bendede çizme yeteneği yoktur....
tamamını ve hatta başkalarını görmek isteriz...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
beyaz gelincik dizisi gibi oldu bu resim ama neyse ((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)