çoşkun artık sat o motoru her yanı lahmacun soğan koktu
çoşkun artık sat o motoru her yanı lahmacun soğan koktu
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
saol adamım heheheheee
yaw millet herkeze yetecek kadar lahmacun var kavga etmeyın olum batu uyuma yaaa alooo kayseriye 65 lahmacun siparişi var otobüsle yolla lahmacunları sen motorla parasını almaya git.......bu arada kım daha karızma sorusuna yanıt verıyorum arkadaslar itiraf ediyorum eleman olayı tamamen aşmış biz yolundan gidiyoruz belkı bızı keşfeden olur diye
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
oglum bathukendi ipini cekmisin sen,
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
smirnouf lahmacun istersen hemen göndereyim altımda yeşil ninja var bu ara hava filitresine maydonoz kaçtı çok yakar oldu :D
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
maydonozlu araç kullanma cezası 218.00 ytl olmuş dikkatinize ((((((: 2008 cezalar zamlanmışta buda vardı ordan okudum
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Siz neden resimlerde böyle pozlar veriyorsunuz. Şuradaki topic dede aynı poz var.
Bana hafiften softluk var gibi geldi?
atilla topmodel de ondan bende arada kaynıyorum yoksa öyle softluk yoktur
batu ne yaptın kanka. ben seni vücutçu die anardım hep şimdi ne diyecem sinopta lahmacun cu kamkam var aynı anda vücut ta geliştiriyo motor işinde mezarcılıkta yapıyo babası çok zengin ona yamaha bayisi açıcak die bahsederim artık hayırlı işler
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Dostum sen bilmezsin batu o vücudu lahmacun hamuru yoğurarak yaptı yoksam salonda malonda yapmış deel.
evet kanka aynen katılıyorum burda maksat sanatı konuşturmak sanat uğruna soyunacağını biliyor ve desteklıyorum senı kanka
emin ol tamamen hard takılırız o sadece makara olsun hesabı anladın sen
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
güzel motor ama ortada lahmacun yok
lahmacun dediniz canım çekti yaw
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
evet sato lahmacun nasıl olmuş mağzemesi bol yiyen parmaklarınıda yiyor hehe
geeeeeeelllllllllllllllllll lahmacunlara geeeeeeeellllllllllllllllllll
yaw zaten karnım ac yapılırmı bu bana yaw
carpe diem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)