bunada şükredin bee:DDDDD
bunada şükredin bee:DDDDD
Mustafa Kemal Atatürk
Murat (aye) şu bizim orijinal lahmcuncunun fotosunu da koysana elinde varsa...
töbe estagfurullah başımıza taş yağacak bune looooooo ((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
bathu hehhe yarıldım ya burda diğer resimleride sinop topicine ekledim 640*480 atilla alem adamsın wallahi bizi o soğukta da güldürdün ya ninjaya binen masum köylü demiştin ya aklıma gelince gülüyom hala hehhheee
zx-6r namı diğer 636...
aaa sizde sco-1 yokmuydu:D lahmacun 10 dk gecerse sanırım bedava dersiniz bu motorlarla
Bundan iyi makaraya alınamazdı helal olsun. Orjinal fotoğrafa çeşitli komik fantaziler yazardım da burası yeri değil. Koptum zaten..... puhahah
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
kahretsin ya dostum ben böyleyim yaz kış patlatırım esprileri çıkıyo işte napalım hehehe
evet scoo1 de bizde yaw bizde motordan bişey yok galeri açsak 12 tane motor var elimizde hehe lahmacun işini ekstra yapıyoz batuyla
ya aslında çalıştık ama makine zayıf göstermiş puhahahahaaa
lan olum un bitti koş bakkaldan un al gel haydeeee
aşkolsun tubi ya biz ne yaptık ki adamı efsane yapıyoruz bu kıyağı kim kime yapar.
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
heybetli ninja olmuş heybeli ninja
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Atilla abi süpersin..koptum
Drift Religion
dream_way atilla dün bu resimleri çekerken ben kenardan sadece olan biteni anlamaya çalışıyordum ama resmin orjinalini görünce krize girdimhele o gözler yokmu Allahım nefes alamadım bi ara he birde varsa o yazıyı atarmısın bende okumak istiyorum bu sitede mi ?
zx-6r namı diğer 636...
Hemşolarım benim. Süpersiniz
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
arkadaşlar lahmacunlar hazır şimdi dağıtıma çıkıyorum puhahaha ninjanın tüpü bitmiş piknik tüpü takıp servise çıkcam
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Vallahi bu adam yüzünden memlekette yeşil motor satılmayacak.
Kim biner yeşil motora bundan sonra,hatta 2. elde fiyatlar başaşağı.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)