far dızaynına bayıldım gercı motor bıraz fazla ucuk bı tasarım ben eskı modellerını daha cok begenıorum...bunlar uzay mekıgıne benzıo...
Bu sınıftaki tasarımı iyi olan bir model, bence de şok şekşiii
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
bence farları çok kötü olmuş özellikle arka tarafıı...
Stop lambaları haricinde herşeyi süper olmuş...Ama ben 2007 sine hastayım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
bana göre 2007 modeller daha gzel
Bütün markların Tasarımlarının artık ne kadar berbat bir noktaya geldiginin son resmidir..
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Bakalım bu kerataların sonu nereye varacak modeller çok ilgi çekici bunların dizaynırlarına sormak lazım seneye nasıl model çizecek keratalar
makina süperde kuyruk kısmını hiç beğenmiyorum. yeni R6 gibi bi kuyrugu olsa dizayn olarak 100 üzerinden 100 derdim
bence kasa on numara olmuş...tebrikler suzuki mühendislerine...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
En sade ve güzel tasarım, Honda CBR 600RR'da var.
Paylaşım için teşekkürler.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
abi hemen bi soru soruyorummm ,bi adamın gözüne bi motor, nasıl ,neden ve ne şartlarda sexy görünebilir, bu üç sorunun cevabını istiyorummm alt tarafı motor bu yanii ,karıştıryor olmayasınızzz ben bindiğimde ne motorda nede kendimde bi sexylik hissetmiyorummm ,ama artçı için bi sexylik söz konusu bunda haklısınnızz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)