YAMAHA YZF R1;
KAWASAKİ NİNJA ZX-6R;
bu da kendi tasarımımdan bi izlenim(daha bitmedi idare edin örnek olarak)
Yorumlar sizden arkadaşlar
YAMAHA YZF R1;
KAWASAKİ NİNJA ZX-6R;
bu da kendi tasarımımdan bi izlenim(daha bitmedi idare edin örnek olarak)
Yorumlar sizden arkadaşlar
Sen çizdiysen ellerine sağlık, muhteşem olmuş
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
çok harika birşey yapmışsın ellerine saglık gerçekten bayıldım ((((: helal olsun valla, senden X-11 içinde bir çalışma istesem (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
haaaarikaa a
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
oo muhteşem resimler, tebrik ederim, cbr rr ve gsx-r serilerininde resimlerini çizmezsen hevesimiz kursağımızda kalır ona göre
Tamam Çizerim aıp ettinizŞu anda bi tane yapıyorum tam bitmedi..Ama yaptığım kendi tasarımım olcak..Emsalsiz yani...Bakalım beğenecek misiniz?bitince yayınlarım..
valla sen çizdiysen helal olsun bide rica etsem bunların R6 olanını yapar mısın?
Sipariş gibi oldu he he he
:bestmt:
emeğine saglık (((: bence süper olacak eminim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Teşekkürler arkadaşlar devamı gelicek TO BE CONTİNUED
Elemeğine herzaman saygım olduğunu cümle alem bilir paşam.Tebrikler sana..
Ama şunuda belirteyim ki teknolojinin özgürlüğünü seviyorum..Bunlardan biride Photoshop özgürlüğü. .Kolay gelsin..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
çizimlerin muhteşem aslında sen büyük firmalarda çizim üstüne çalışacak birine benziyorsun ...
Usta harika çizmişsin eline sağlık...Devamını bekliyoruz
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
muratgergerli abim biiraz inanmadı galibaOlablir herkesin düşüncesi farklı olabilir hak veririm kendisine...Ancak photoshop olduğunu düşünenlere braz daha dikkatli bakın derim benO zman anlaşılır photoshop olmadığı ...Tekrardan tşk
boyle bir yeteneğim olsaydı bir yerde çalışmaz kendi işimi yapardıım bütüngün portre yapardım /(((: ben cok istiyordum bi karakalem portre motorumla ,,kısmet olmadı((:
Drift Religion
Koraycım arkadaşımız öğrenciymiş daha yaw aklını çelmeyin hemen.Hele bi okusun.
Kapan ozaman çok olur..
Thelovingone48 paşam GSF öğrencisi demişsinde..Anlamadım yaw..
Biraz kendinden bahsetseydin babocan..
Estağfurullah paşam yaw..Ne demek..Benim takıldığım şu..Koyduğun resimlerin formatı photoshopda..Ondandı.Yoksa bi kastım yok..Yinede teknolojiyi seviyorum..
Resim çizerken nelerden (canlı motosikletmi, motosiklet resimleri mi)faydalanıyorsun..
GSF derken güzel sanatlar fakültesi anlamında yazdmÇizme işine gelince genelde resimlerine bakarak yaparım..Olmadıki racing motor baka baka yapalmama alacağm inşallah önmüzdeki senelerde.Ben bir yandan da hobi olarak yapyorum bu motor işlerini.muratgergerlinin dediği gibi haklı içine kurt düşmüş alabilirÇünkü günümüz teknolojisiyle artık bişeye inanmak zor gelebiliyor...Buna ben de dahil
GSF' yi bende o anlamda algılanıştım ama yinede ensağlam yerden öğrenmek içim sana sordun paşam..Tşkler..
.
Ama hala kendinden bahsetmedin..Yaş.İsim.
ben 20 yaşndaym ismim TANER..Daha gidecek yolumuz çookBu arada diğer çalışmalarımın bi kısmınada burdan bakabilirsiniz;
http://www.youtube.com/watch?v=dHjXh...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=QzZl5...eature=related
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)