[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
evet racing en sevdiğim motosiklettir.kafaya koydum zaten ne zmana nasip olur bilmiyorum.ama alıcağımı biliyorum
Emeğine sağlık. Güzel çizimler nede olsa GSF okuyormuşsun. Bu arada en başa koyduğun 2çalışmanı bilgisayarıma kopyaladım. Helal et. Merak etme başkalarını keklemem ben yaptım diye
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ayıp ettin THE_LANCET.İki resmin lafı mı olur arkadaşm.Önemli deil
vallahi süper olmuş.. cok güzel görünüyor.. ayrıntılarda atlama yok.. TEBRİKLER..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Ellerine sağlık süperler
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
dostum tebrikler. bağenmeyen kalmamış. to be contenedide (devamı)gelsin yani
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.
çok iyi be harika olmuş ellerine sağlık
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
demekkı benım gıbı kâbiliyetsizlerde varmış ilk okulda iş egıtımı derslerınden hep 100 alırdım ama resım dersıne gelınce cızdıgım adamların kollarını belıne koyardım bu arada resımlerın benım resımlerım gıbı olmasada iyi sayılır
buda benım yaptıgım kara kalem calısması http://www.youtube.com/watch?v=4fTWR...eature=related
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
ilhan1154gerçektende hayal gücün çok fazlaymış
Gerçekten güzel yeteneğin var... Üstüne düşmelisin. Çok beyendim.
Okan ACAR
İlhan sınavda sorular nasıldı..Kazık soru varmıydı..Kafana takılan soru felan..Açtığın topicde dile getir..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Cok basaralı resımler youtube dakılere de baktım cok yetenklısın Allah vergısı bırsey artık ılerde duyarız motosıklet tutkunu unlu ressam
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
inşallah nitrious81 allah kısmet ederse
bıde honda beat cızsenya .......cok guzel ellerıne saglık...
MT ANTALYA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)