çok güzel olmuş ama videolar açılmıyo haberin ola emeğine sağlik
çok güzel olmuş ama videolar açılmıyo haberin ola emeğine sağlik
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
link verdim ordan idare edin
Linkler için teşekkürler.Bi bakalım hele..
Gerçektende güzel çalışmalar paşam..Yanlız şu linktekinin sonlarında çıkan arabaları niye photoshoplamışsın ki.Bence o resimlerin arasına girmemesi gerekti. Tabi bence..
.
http://www.youtube.com/watch?v=QzZl5...eature=related
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
yok yok ben bu çocukta bi ışık gördümm videolardaki çalışmaların çok güzel resimlerinin davamını dilerim...
Süpermiş ya... Tebrikler ......
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
İşte koraycığım bende bu arkadaştaki gücün açığa çıkması için efor harcadım yaw..Paşanın ağzından cımbızla lafları zor aldım be..Açıl biraz..Biz burda adam yemiyoruz ki kendini saklıyosun..Bende böle biyetenek olacak çevremi tırmalarım ya..Gerçi daha öğrenci ama..Olsun açılsın işte..Değil mi ama..
sondaki gerçek resimleri koymayacaktım aslında..Öyle bi fikrim yoktu ama müziği tamamlamak için ekledim sadece nedeni o yani..Müzikle aynı uzunluk olsn diye.O resimleride tamamen paint te yaptmherhangi bi program yok yani..sadece kağıt üzerine deil bilgisayarda da biraz kurcalarım resimleri
Güzel çalışma.Tebrikler...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
süper ötesi en cok da o tekerleklerin o kadar gercekci dutrmasına hasta oldum
Çok güzel olmuş, eline sağlık....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hepinize teşekkrler arkadaşlar..koray gfb, muratgergerli siz de yaw konşmuyon konşmuyon diyeBenim yapımdan mıdır nedir biraz sessiz kişiliğim warmerak ettiklerinizi sorun sölerm de yani böle ne diyim durup dururken?:S aklıma bişey glmiyo ki.resimleri koydm yorumlar szden
Eline sağlık güzel çalışmalar...
ellerıne saglık allak kalemıne zeval vermesın muthıs olmuslar...
Ya paşam amacımı yazdığım gibi sendeki gizli yeteneği çıkarmaktı..Bunun üstüne bide konuşmanı eklesek işte Tam yetenek..Hele bide mete_han buraya damladı mıydı sen ozaman bu topici gör.
Şamata,curcuna,resim,motosiklet,yetenek,dostluk..D aha ne istenirki..Çay isteyen varmı..
eyvallah muratgergerli,,,2-3 güne kalmaz kendi tasarımım war onu da ekleyecem görüşlerini beklerimBitsin hele bi..O zman bolca tartışırız
koray gfb biliyorum da işte motosiklet sitesi olduğu için alakasız bulmasınlar diye koymadım..Bazıları yazıyo çünkü burası araba sitesimi motor sitesimi diye...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)