abı bayagı gusel olmus bence yaaa.hem vırajda acılır o ayaklar bence
abı bayagı gusel olmus bence yaaa.hem vırajda acılır o ayaklar bence
Amacına uygun olarak süper birşey olmuş. Çok kişinin işine yarayacağına eminim. Yapanın eline sağlık. He virajlarda yatılırmı? yatılmaz. Sağlık olsun. Ben 2 tekerli halini tercih ediyorum.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Benzeri bir scooter'ı Bandırma'da görmüştüm. Özürlü bir otopark bekçisine aitti. Çok hoşsohbet bir adamdı.
Üç boyoz bir kola
Sakat biri için yapılmıssa geyet basarılı bır ıscılık olmus gercı dedıgınız gıbı o metalık camurluklar bısıklt camurlugu gıbı olmus cok sırıtımıs plastık olsa daha ıyı olurdu.Haa ama normal dusuncem ( sakat yada ıhtıyac sahıbı bırı ıcın yapılmadıgını dusunursem ) iğrenc olmus motoru yemıs bıtırmısler derdım
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
İsteğe bağlı güzel olmuş bence. Herhalde bayanların sayfiye yerlerinde rağbet edeceği bir tarz olmuş.
Bildiğim kadarıyla bunlar orjinal.Engelliler için üretiliyor.Süs olsun veya hava olsun diye değil.
Ve diğer arkadaşlarında dediği gibi sakat kelimesi pek yakışmıyor.Engelli demek daha doğru sanki.
Saygılar.
bencede bu motor engelliler için ve fabrika çıkışlı gibi geldi bana.
sıfır motor ve plaka yok
98 Beygir.....
bakarım.................................
MT ANTALYA
sakat biri yapmıştır büyük bir ihtimal işte motor böyle bir aşktır motora binmeye hiç bir şey engel olamaz
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
Antepte cok gormustum ufak yer oldugu icindir muhtamellen ama cok işlevsel ve gerekli alana kullanana hayirli olsun.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
honda honda dır süper olmuş hehe..
HONDA BEAT + BEN = UZUN YOLLAR
Evet eskişehirdede today 50 için aynı aparatlı olanı var
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
iyimi kötümü bilmem kullanacak kişiye bağlı ama bu motor yanlış hatırlamıyorsam böyle yapılıp satılık durumda bekliyor belki yaşlı bir amcaya fialnda yapılmış olabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)