bunlarda meraklısına;3 teker veya arkaya küçük bir römork ve airbag...
bunlarda meraklısına;3 teker veya arkaya küçük bir römork ve airbag...
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
bana fake gibi geldi o tek teker fotoları ama yinede bilmem sonuçta 1800 motorr yapar yaparr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Eksozu bırakır gider ...
"Motosiklet Özgürlüktür."
inanmadım bende birinci fotoğrafa...... kalksa kalksa ikinci fotoğraftaki kadar kalkar...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
Saçma
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
1. fotodakının aynısını canlı canlı gordum
o foto yalan olabılır ama gercekden o kadar teker yapıyor goldwing
walla 370+ üzerindeki ama inann bende senın gibi dusunuyordum fakat gayet rahat tekere gelıyo ve güzel gidiyo
antalyadanım evet
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
vallahi süper ya... burcu o AKİF ABİYİ DE GÖRMEK isterim. sanırım bi ara görmüştüm adanada bi goldwing.vişne rengi..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
zangif sen ne kadarda bana benzıyosun ya
1. resim Ps değil Bunu h.d. ile yapanın fotosunuda gördüm
Hey masallahhhhh ))))))))))
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
derin_07 ve zangif
bak ikizmişsiniz... mt sayesinde yıllar sonra birbirinize kavuştunuz...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
ewt dostum 3 yıldır bu avartarı kulanıyorum gecen topiği okurken yazıya bakıyorum bi baktım benim nic ama yazıları ben yazmadım diorum hala bi baktım aynı avartarı kulanıyormuşuz neyse telif hakkı isteriz
banavurma kardeşim cok doğru söylüyorsun ne güzel bitesadüf ayrıca mt sevenleri kavuşturur ben doğmadan nannem ölmüş beni teyzem doğurmuş bırak ulen kızı neyse biraz sacmaladım galiba
zangif yanlız telif hakkını ben ısterım ben bu avatardakı arkadası bırebır gormus bırıyımarkadasım olur kendısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)