Vidyo çekip siteye koyarsan haberim olsun merak ettim o sesi ilk Rx 115 te duydum yüksek devirlere ulaşınca 4 silindirli gibi ses geliyor Bu arada senin GPR125 le yarışın ne zaman öyle bişeyler hatırlıyorum.
Her neyse ben kaçtım hayırlı geceler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
piston ve krank miLi konusunda ki azmin ve çaban doLayısı iLe aprilia juri özeL ödüLüne Layıksın abi ne diim )))
diğer yandan motorun topLanması esnasında bazen iki kişi sohbet ederken biLe insanın içinden kafasına anahtar fırLatmak geLiyo ses kaLdırmıyo kafa hiçbi türLü sen bi de gitar çALdırmışın :D waLLa bunun içinde ayrı bi ödüL düşünüyorum..
ikinci atraktif fotoLu mesajda egsoz görüntüsü MKE RPG-7 tadı veriyo ( hehe marka gibi duruyo dimi yok abi roketatar bu :p )
kırkLareLi kaLkış yarışLArında hehehe ses ve o egsoz görüntüsü iLE rakipLeri korkutup kaçırman oLası :D şimdiden başarıLar
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
bu motorun test surusunu Tekirdağ DegirmenaLtı Maxı nin Orada Yapmıstık Bir Bayram gunuydu sanki :D Fena Olmustu Makine Bu arada GeçenLerde Extrema Yanımdaydı O günden Çok daha fazla bomba Olmus Rs ... Çok Kral Makineleri Çinleri minleri Yer bu Benden SOylemesi :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
extrema olm bukadar marifetliydiniz benim niye haberim yok
benim hussarın krank bilyasını ve krankıda değiştirin yada o arkadaşı getirin size bi karton sigara helal olsun..
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)