extrema rs50 toplandı hemde sazlı sözlü:)
Reklamlar
-
04 Aralık 2007, 02:52
GKN adlı üyeden alıntı
ok sen bak ona
okumadan cvp yazdım
annadın sen onu
Ben anladım ..........
Reklamlar
-
04 Aralık 2007, 03:06
-
04 Aralık 2007, 03:22
o egzoz ne yaaa
-
04 Aralık 2007, 03:36
Honda civic orta susturucu o
+10 beygir veriyomuş
Bize +2 tay bile veremedi
-
04 Aralık 2007, 11:55
attraction adlı üyeden alıntı
Honda civic orta susturucu o
+10 beygir veriyomuş
Bize +2 tay bile veremedi
ahah sadece kendi egzos tüpünü sökseydiniz keşke
-
04 Aralık 2007, 13:32
-
04 Aralık 2007, 15:39
Hayırlı uğurlu olsun. yeni mekanik takımınız. Bu arada Gileranın sahibini bulamadım ama sahibine ulaşmaya çalışırken kulaktan dolma bilgilere ulaştım.
exTRma sana özel mesaj atıyım dedim mesaj haznen doluymuş gönderemedim bir türlü. Motorun karbüratörü ve radyatörüde varmış. Eğer istersen adama ulaşmaya çalışıyım yine.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
04 Aralık 2007, 16:24
egzost çok fena duruyor yanlız yakıyor soba borusu taksaydın daha karizmatik olurdu
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
04 Aralık 2007, 18:16
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun. yeni mekanik takımınız. Bu arada Gileranın sahibini bulamadım ama sahibine ulaşmaya çalışırken kulaktan dolma bilgilere ulaştım.
exTRma sana özel mesaj atıyım dedim mesaj haznen doluymuş gönderemedim bir türlü. Motorun karbüratörü ve radyatörüde varmış. Eğer istersen adama ulaşmaya çalışıyım yine.
Adama ulaşırsan sevinirim motorun durumu nedir falan haber verirsin bana acele etmene gerek yok ama
okayyorukcuoglu adlı üyeden alıntı
egzost çok fena duruyor yanlız yakıyor soba borusu taksaydın daha karizmatik olurdu
Eksoz vardıda biz mi takmadık
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
04 Aralık 2007, 20:51
-
04 Aralık 2007, 20:55
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
04 Aralık 2007, 22:41
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Yoshi eksozum vardı üzerinde ama okuldayken motoru sokup garaja atmıştım..
Geldiğimde çoğu parça kayıptı birisi alıp götürmüş sanırım
Ama güzel bir scooter eksozu uydurcam sessiz çalışmasını istiyorum hiç sesi çıkmasın
bencede cıkmasın beraber gezerken kendi motorumun sesini duyamıyom ben diom sana cift pejo ekzoz koyalım ona
-
04 Aralık 2007, 22:58
Adama ulaşırsan sevinirim motorun durumu nedir falan haber verirsin bana acele etmene gerek yok ama
Tamam ulaştığım zaman yine bir şekilde haber ederim. Bu arada 2zamanlı ve 4zamanlı motorlardaki egsoz fark ediyormu. Yani manifold uyduktan sonra problem oluyormu olmuyormu Hiç denemedim merak ettim şimdi.
-
04 Aralık 2007, 23:02
Tamam ulaştığım zaman yine bir şekilde haber ederim. Bu arada 2zamanlı ve 4zamanlı motorlardaki egsoz fark ediyormu. Yani manifold uyduktan sonra problem oluyormu olmuyormu
Hiç denemedim merak ettim şimdi.
2 zamanlılarda eksoz sıkıştırması düştükçe motorun gücüde düşüyo
Yani eksozu çıkartırsan motor hızlanmıyor güçte düşüş oluyo..
Arasında fark yok ki eksozların benim istediğim sıkıştırmayı yapsın sesini kıssın vede görünüşü güzel olsun
Tahminimce güzel olucak şuanki performansı iyi eksozuda takınca dahada serileşeçektir
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
04 Aralık 2007, 23:59
2 zamanlılarda eksoz sıkıştırması düştükçe motorun gücüde düşüyo
Yani eksozu çıkartırsan motor hızlanmıyor güçte düşüş oluyo..
Arasında fark yok ki eksozların benim istediğim sıkıştırmayı yapsın sesini kıssın vede görünüşü güzel olsun
Tahminimce güzel olucak şuanki performansı iyi eksozuda takınca dahada serileşeçektir
Böyle olmasının sebebi ney biliyormusun? Ayrıca bisan terra marka bir cup motor var bulabilirsen onun egsozu güzele benziyor. Hem sanada uyar. Yada CBR 125R kopyası olan çinli motorlarında egsozu olabilir.
-
05 Aralık 2007, 00:03
tugcetugce adlı üyeden alıntı
toplamışsınız işte sonunda ne güzel
yarım saat ya da 1 gün ne fark eder
ahah tuğçe today 50 den vazgeçti rs 50 alacak
-
05 Aralık 2007, 00:07
Böyle olmasının sebebi ney biliyormusun? Ayrıca bisan terra marka bir cup motor var bulabilirsen onun egsozu güzele benziyor. Hem sanada uyar. Yada CBR 125R kopyası olan çinli motorlarında egsozu olabilir.
Biliyorum bisan terrayı ama 2 zamanlıda o eksoz çok bağırır içi boş çünkü..
Şu mondial rs151lerin eksozlardan istriyorum
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
05 Aralık 2007, 00:07
-
05 Aralık 2007, 00:14
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
05 Aralık 2007, 00:19
Biliyorum bisan terrayı ama 2 zamanlıda o eksoz çok bağırır içi boş çünkü..
Şu mondial rs151lerin eksozlardan istriyorum
O zaman Ara boruyu şekillendirmen lazım veya Egsoz tüpünü şuanki üstüne bağlı olan boruyu uygun hale getirip monte etmelisin. Bu arada 2zamanlı tek silindirli motorların egsoz olmadan çıkardığı ses uzaktan kulağa hoş geliyor özellikle yüksek devirlerde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)