Arkadaşlar bunu bilen varmı ?
Reklamlar
-
Sadece merak ettim sahibinden.com daki ilanımdaki mesaja bakarken geri geldim yeni bir ilan vardı Asya 150T-19A dıye ancak 2,900 istiyodu bende yuhh kim bu çılgın dıye gırdımkı aslında motorun bu oldugunu gordum onun ıcınde markasını modelını anlayamadım sıfır oldugunu cızıksız tertemız oldugunu yazmıs.Ve arkadakı tabelalardan türkiyede olduğu acık ve 50 plaka neresı ıse orada.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
-
sanırım kendi yaptırmış normal bi scooter gibi bende görmüştüm ankara da
-
bunlardan satılıyor zaten benzer bi çinli görmüştüm
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Satılanı Celık motorda var bı sekılde ama o 3 teker ve dengesız bu 2 teker?
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
El yapımı değil bunlar orjinal daha öncede görmüştüm
üzerindeki branda açılabiliyo
Caprio bu alet
extrema yanlar da kapanıyomu bunun zor geldi şimdi diger odaya gelip sormak
-
Evet adamda demıs ustu cıkabılıyor deyı hakket cabriolettt
-
hocam bu şekilde topic açmak yerine ASYA 150T 19A yazsaydın da bilenler girseydi bunu bilen varmı yazmışın meraktan grdim o kadar ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
kayku sen yalnış biliyo olmıyasın
bu bi çinli markasını bilmiyorum
aslen bmw nin ürettiği bi modelin taklidi
hatta piaggionun da böle bi modeli var sanırım..
-
Çok dengesiz bi alete benziyor,biraz fazla rüzgarda devrilir o makina.
-
abi bundan adanada seneler önceden beri bir fotonun önünde var.el yapımı olduğunu sanmıyorum.resimdekinin aynısı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
çelik motor trifox adıyla getirmişti bunlardan ve 4300 ytl liste fiyatı vardı,aslında BMW nin bir denemesidir bu kasa tipi.Hatta emniyet teşkilatına da hibede bulunmuştu kullanmaları için zamanında.Fakat herşeye rağmen tutmadı sevilmedi bu tasarım,göze de hoş gelmiyor doğrusu
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
GKN adlı üyeden alıntı
kayku sen yalnış biliyo olmıyasın
bu bi çinli markasını bilmiyorum
aslen bmw nin ürettiği bi modelin taklidi
hatta piaggionun da böle bi modeli var sanırım..
kanka ben motorla ilgili bilgi vermedim verdiğim motor ismini arkadaş yazmış bende o yüzden yazdım ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
çok enteresan bivaka deyil her yerde var bu motordan ve kış şartlarına güre tasarlanmış bi çok markası var
-
Evet bunlar orjinal Asya Motor.Bir galeride görmüştüm sıfırını satıyorlardı.
Resimde bi derece güzel çıkmışta yakından okadarda değil
Kısacası üzerinderki şey, atın kulağına uğurböceği konmuş gibi duruyor
Saygılar.
-
ben sadece bmw yaptı sanıyodum.demek baya varmış bunlardan
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
okadar ugraşmışlar 2 kapı koyamamışlar
-
Yaw bu motor asya 19A degil.Ben sadece markasını modelını bılen varmı dıye sordum.
-
04 Aralık 2007, 15:10
Mrb arkadaşımBu motordan antalyada oldukça var,markası dandik bişey öncelikle onu söliyim çin malı..Arkadaşın dediği gibi üstü açılabiliyo CABRİO :D ama istediği fiyat çok fazla 1500anca eder;)
-
04 Aralık 2007, 15:32
Bostancı Lunaparkının karşısında bir galeride satılıyorlar. Çin malı ve 5500YTL gibi bir fiyatı vardı
Poturdak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)