abi hiç manken yokmuydu yaa
Ya ufff ya yağmur var diye kandırdılar getirmediler beni yaaaaaa
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Açıldığı ilk saatlerde fuardaydım.Daha yeni yeni yerleştirilen mallar ve standlar sebebiyle sönük zannettim ama cumartesi gittiğimdede farklı değildi.Kask,eldiven,mont,vs. alırım diye düşünüyodum ama maalesef pek seçenek yoktu.Antientel(Hasan)'i gördüm,GDR'den kask almıştı ve gidip denedik ama başka seçenekleri görmeden almak istemedim.Benim için en büyük sürpriz Varadero'nun üzerine oturduğumda ayaklarım yere değiyomuş ve dengemi sağlayabiliyomuşum.HAyırlısı bakalım.Bide peugeot/Satelis'in 500cc 37,7 hp olan modelini Martta satışa sunacakmı,oda ilginç geldi.250cc'si pek tutmadı gibi ama hayırlısı.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Fuar tam anlamıyla manyaktı
Yani standlar için söylemiyorum o bakımdan söylersem tam anlamıyla iğrenç ötesiydi
Para verip girenler kesin küfür etmişlerdir
Bizim stand için söylüyorum tam anlamıyla dehşet ötesi bişeydi
Ortam desen mükemmel, muhabbet desen en demli çaydan bile koyu
Çok güzel geçti bugünüm ya
Neler neler yaptık
Ben Son ana kadar standın yanındaydım
Standın toparlanmasına yardımcı oldum
Tabelaları televizyonu şunları bunları taşıdık
Çok güzeldi ya, bu fuara sadece bizim stand için gelinirdi, yoksa bi cacık olduğu yoktu
Her şey için çok teşekkür ederim abilerim
Bende olan Fotoları birazdan yüklerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
fuar güzeldi özellikle korlas iyi emek harcamış ama halleye kıloldum arkadaşlar bu kadar ayrımcılık yapılmaz yaa şrfz harleyciler iyiki motorları var üzerine bindirmiyolar daha niye getiriyolarki maket getirsinler artık iyice soğudum trilyonum olsa almam halley ayrımcılar 20 motor var 20 side mi satıldı kardeşim üzerine oturtmamak için yalan söliyolar başka sıtandlarda da palı motorlar var ama otruyosun bakıyon fotoğrak çektiriyon çok kızdım çokkk fotoğraflara emeği ğeçenlere teşekkürler
Ve fuarı tamamladık fuardan son fotoğraf MT standı
hadi bakalım hayırlısı halılar kalmış eskitmişsiniz halıları neyse ben yarın yensini getiriim,zaten o halıları da ben getirmiştim.
98 Beygir.....
ya benim kuzenle bi foto vardı koysanızda bilmeyen beni tanısa bide o kuzeni ben motorcu yapıcam genç MT olarak fotomuz çeklmişti sanırm :D:D
o kucuk motorları gorunce ztn direk bitane istedi kız :D (yaşı 10 bu arada :D)
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Upload bitti sayfanın 6. sayfaya geçmesini bekliyorum öle koyucam resimleri
Hadi biraz cevap yazın yaw
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Napalım abi fotoların boyutu büyük
Koyucam şimdi herkez laf edicek döverler abi beni
Kanka mimar sinan üniversitesinin önünde resimler çekilmişti sen mi çektin onları
YER:İSTANBUL/ŞİŞLİ MOTORSİKLET:MONDİAL 150 RE
Muharrem abi çekmişti Koyucam şimdi onları fotolar bende
Ben protesto edilcek adammıyım yaw
Kanka sen ordamıydın.Ben göremedim seni orda
Bunlarda benden
Heyt be Baran abime bak
Baran abi, Benim Ducati senin Ducati'ini Döver
Ufukta 30 kişilik ordu beklerken ama hepsi fos çıktı kimse gelmedi
Ahanda ben
Muhabbet ustaları
Geleceğin Motorcusu
İbrahim abi kaçak kurs dersi verirken
Halis abi, ben ve arkadaşlarım
Kamyonum ve ben
Milletin arasından deli gibi gittiğim Kawasaki ZX-6R'ım
Erhan abi, Alper abi, Hakan abi standı toplarken
Daha bir sürü resim var ama benden bu kadar
her şey güzeldi ama hava iyi olsaydı katılım daha çok olurdu sanırım..
facebook(Fazer Tutkunları)
baska resım yokmu elınde diğerlerinide görseydik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)