MOTOSIKLET 2007 Fuari - TUM FOTOGRAFLAR...
Reklamlar
-
emeginize saglık valla tesekurler paylaşım için.
Reklamlar
-
-
ya su assadaki seyin içinde cıkmıo bnm videolar bir ayarlasın artık sırayla yolluyom bn smd
http://www.youtube.com/watch?v=cGV1kBop7cE
true love..
Drift Religion
-
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
MV Agusta Brutale 910 nefis bişey.... Çok beğendim....
indirimli fiyatı 22.000 € olsada güzel
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
ya babaçi abi banada ogretsene nası yapılıo bu
true love..
Drift Religion
-
youtubede linkin eşittirden sonrasını kopyala. cevap yazdığımız kutucuğun üst tarafında youtube'nin google'nin media player işareti varya oradan youtubeya tıkla arasına yapıştır
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
abi cok saol
true love..
Drift Religion
-
arkadaşlar bu gün fuar olayına girim dedim ama girmeseydim daha iyiydi günnun sonunda bana kalan park parası köprü parası benzin parası oldu kimse alınmasın fuar alanından çok kapının önünde fuar havası vardı bence zaman kaybıydı demiş lerdi ama inanmamıştım bi kask alırım diye düşünüyodum onuda dönüşte kızıltopraktan aldım bu arada bir fuarda ilk defa ikinci el motorsiklet teşire koyulduğunu gördüm hepinize kazasız belasız sürüşler diliyorum fuardan kalan anılarımı paylaşım dedim
-
bugunluk son video benden
true love..
Drift Religion
-
çok güzel olmuş elinize sağlık
-
mt standına geçerken uğradık
fuara bugün uğradık tanıdık yüzler vardı. mt standından geçerken juniora kancayı taktılar zor kurtardım çocuğu ellerinden. hanginiz bilmiyorum ama yeşil race motoru çocuğa vereceğini söylemiş. benimle irtibata geçin kargo adresini vereyim
falz muhabbete gi,rmedik ama en azından cemaliniz gördüm.
http://www.youtube.com/watch?v=FyiLEZ0nRlo
videoyu buraya direk atamadım bilen birisi el atarsa sevinirim
-
-
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
[
]
kırbac kardeş işin gücün reklam reyting...sevemmi öpemmi anlamadım seni...rakibim olabilirsin...ne etceğimi bilemedim inan..iyiki Sinoptasın...
kaşla göz arasında sakallara nası şekil verdin la...kendin beceremezsin...Maçka bölgesindede kuaför falan yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Paylaşım için teşekkürler...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
-
saoll çok güzel paylaşım iyi geceler ben yatıorumm
-
istanbul her yönden diğer illerden şanslı
fuarlar ve aktivitler küçükte olsa büyükte olsa bu şehirde yapılıyor.
beğenip beğenmemek kişinin kendi ile alakalı
yanlız küçük deyip beğenmemezlik yapılırsa elde olan fuarlarda gidecektir.
her sene 2 tane yapılırdır
bu sene 3 oldu
belki seneye 4-5 olacak arz talep meselesi
beğenmesekte katılımı yüksek tutalım
en azından var olanı korumuş ve bir sonraki sene için organizasyon eksiklerini göstermiş oluruz.
\'NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE\'
İ.E.T.T GERİ DÖNDÜ,YAŞASIN AKBİL
-
-
bunlarda ben sürerken
-
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)