Eline sağlık Most sen Gelemedik bari Fotolarla idare edelim
Eline sağlık Most sen Gelemedik bari Fotolarla idare edelim
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
İçim açıldı vallahi resimlere..Emeğinize sağlık arkadaşlar..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Yarın gelsek içeriden bize fuar davetiyesi verecek birileri olma ihtimali nedir acaba?
İnandığınız gibi yaşayamazsanız, yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız...
Bugün standımıza Blata firmasının getirdiği Parmak Motorlar (Pocket Bike) sayesinde çok keyifli saatler geçirdik.
Standımızda PS2 MotoGP de çekişmeli yarışlarda yapıldı
sen sus bikere hala resım gelecek yalancı
olsan çok daha iyi olurdu aşkolsun
canım kardesım ben yarın saat 15.30 da fuardan ayrılıcam bende tanısmak ısterım malum yarın akşam 7 de türkay otobüs firmasıyla sinop a dönmeliyim ve pazar sabahı motoruma atlayıp samsuna gideceğim arkadaslarım la çok sevdıgım degerlı bır dostumun düğün törenine katılacağım
ya hakketen süper eylencelı geçtı bugunde inanın herkezden çok ıstıyorum kalmayı ama tatıl hakkımı tam 1 hafta uzatmalı kullandım ve mazeretım de var katılmam gereken özel bir gun var ve o ınsana soz verdım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
işte perşembe fuarın ilk günü fotoğrafları
Eran benim resimleri gönderin bana !
Özellikle o minik motosiklet ile olanları.
Cumartesi kimseye vermeyin gelip binicem parasıyla hatta Pazar da verme kimseye
Ama dışarı da çıkarım ehehehe
Fuardaki ducati 1098 fotoları fazlalığı için kusura bakmayın.Sevdim onu ben
DBTYSG
heh şimdi tarzını buldun rn sonundaaaa
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Abiler di blata adlı katlanır motosikletlerin fiyat ve marka hakında bilgi verriseniz sevinirim.Lütfen gidenlerden bilgi rica ediyorum.
Videoya bayıldım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
erhan ve mert kıyasıya kapışıyorlar
atillanın kaderi bu arkadaşlar
tekteker yapıyo
poza bakarmısınız
stand temizlenecek kim temizlesin
pocket motorların gelmesi bize iyi eğlence oldu
hakan abi sağolsun kapıya kadar gelip bizi içeri aldı
ibrahimin makinayı altından kaçırıp yere oturduğu andır,yarım salise daha geç çeksem tam süper olacaktı.zemin yumuşak olduğu için fazla hasar olmadı
birazını sonra yükleyeyim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hepsi çok güzel paylaşım için teşekkürler
:bestmt:
Puhahahahhaah minicik makineyle cebelleşiyosunuz yaaa helal olsunnnnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
skullhunter gelemediğim fuarı sen ve diğer foto koyan arkadaşlar sayesinde gezdim teşekkürler
en çok beğendiğim kare HULK ve MR. ENDURO nun olduğu kare
abilerim ikinizi uzun zamandır aynı karede görmemişdim
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
bakıyorumda iyi egleniyosunuz
Bizlerin yerinede eğlenmeyi sakın imal etmeyin Malesef iş yüzünden katılamıyorum Fuara...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
arkadaşlar fuara ben aksesuar alacağım diye gidenler hayal kırıklığı yaşayabilir,korlas firması resmen fuarı parsellemiş doğru dürüst malzeme yok hudson leadher deri malzeme konusunda standı iyice doldurmuş ve fiyatlarda makul.
cnr dan sonra bu fuar tırt geliyor insana inanın MT stand kurmasa adım atmam
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
cnr dan sonra bu fuar tırt geliyor insana inanın MT stand kurmasa adım atmam[/QUOTE]
Evet coşkun katılıyorum sana valla mt standı da olmasa tırrrrttt.Bunlarda benden
Erhanın enduroya geçişi tabii ufaktan başlamak lazım.
Hakan abi tarzı değiştirdi arkadaşlar haberiniz olsun ufak mufak idare ediyo valla
Coşkun ve kuzenii
bu bizim mt cemeati.Ne varsa bizim mt de var muhabbet eğlence komedi çok keyif aldım.
[QUOTE=tanrinin_kirbaci57;865907]sen sus bikere hala resım gelecek yalancı
timam timam o kadar güzel fotolar koyulmuşki fuarın yarın gelmeden yapamayız 1 kavanoz getiririm yediğime inanırsın fotodan gerçekçi olur
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ibrahimin turları
patron deneme bir iki
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)