siyaha kırmızı gider Görkem biliyo bu işlerii ona danıss sen
siyaha kırmızı gider Görkem biliyo bu işlerii ona danıss sen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
mtec xenon far 220 ytl ama istersen osram yeni bir ampul çıkardı nightbreaker diye baya iyi performansı var çifti 40 lira onunlada idare edebilirsin
forumdakı arkadaslar serıte sıcak bakmıyorlar orj halı daha guzel gıbı geldı banada mtec cok para osram alabilirim ama gercı 2 hafta once ampulu patlamıstı 7 ytl ye degiştirdim osram alacagım baska ne olabilir onun haricinde baska bir fikir gelmedi
ya ön lastiğin ebatı nedir bi bakıp yazabilrmisin?ben ön lastik ebatı değişmiyo diye biliyodum.bi problem yaratıyormu?
kısmetse cbr 125 almayı düşünüyorum.sırf ön lastği hoşuma gitmiodu.seninki gibi yapılırsa alırım walla
modifiye çok güzel olmuşşş düşürülen ön çatal ile sele altı eksozuna bayıldımm o renk jant şeritlerini nerden aldınn şaka bi yana hayırlı olsunnn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bencede hıc elleme karısma cantlara reflektor tak kırmızı yada sarı olabılır..sarı daha dıkkat ceker benım ılk motorumdu..vıraj kabılıyetı gercekten ıyı bır motr..
O KaSK Takılacak ULANNNNN
on numara böle kalsın motorun
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
EGZoz yapabiliyosunuz arkadaşlar kendim gördüm Şahsen Ünye de war bitabne yanımdan geçti çok da güsel ses veriodu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya bırakın egzos tüüüüp tüüüüp die bağırıyo haberinis yok hiç yoktan çıkma 600 lük akrepin tüpünü tak bide şerit merit önermem ama tekerlekler çok ince farkındaysan ;) kenardaki gri olan yerleri fosfor yeşile boya jantlarla beraber tabiki ;) o zmn çok class durur bence serhat bi uğraşsana sanal yap bi şunu hadi be abicim benim nası duruyo acepp merak ettim ??
ekleyeyim lastikler küçük derken güzel olmuş anlamında dedim ;) bide kafa greanajıda pek güzel gelmedi stopları aldınmı orj. mi ya ????
on lastiklerin ebadı 100/80 arka 130/70/17 problem yaratmıyor buyuk kasislerde degiyor oda cok nadir buyuk abileri gibi duruyor lastikler ebatlı olunca stoplar orjinal ben bu sekılde aldım motoru belkı benden oncekı degiştirmiştir onu bilmiyorum serhat sanal bi yapsanda nasıl oluyor bi baksak ona gore karar versek daha guzel olur
bide 125 lik yazısını gorunce anaaa bu 125 likmiş diyorlar onları sokup baska bir sitcker yapıstırsak ne dıyorsunuz ?
ne tüpü takılıyor ki buna ben bıraz yabancıyım motor terimlerine ogrenecegiz artık
bence gerek yok. aynısı bende var alla sesi cok güzel cıkıyor benimkinin hiç bir şey yaptırmadım.. virajda yatarken kayıyormus gibi geliyor bir de onceleri ayak freni cok kullanıyordum yokus virajlarda kayıp duruyodu. Şimdi onu ilk kuullanıyorum ayağı destek yapıyorum one yuklenınce bişe olmuyor boyle daha iyi bence güzel boyle hiç bir şey ekleme
[COLOR="Red"][B]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
[/B][/COLOR]
benımkıının sesı ne ıyı ne kotu orta derece cıkıyor virajda yatmaya cesaret edemedım bır ıkı kere denedım senın dedıgın gıbı kayıyorum sandım zamanla alısırız artık ayak frenı tehlıkeli virajlarda ben arka frena asılıp yarım donmeyı cok sevıyorum 20mt kayıyor ve savurmuyor denge olayı cok ıyı makınede cama film cekilse guzel olmazmı?
en son kaç km hıza ulastın turan emmi?
sökmiyecegimde üzerine sihay bi bant çekilebilir fazla belli olmaz diye düşündüm üzerine alev yada baska bir kırmızı sticker yapıstırmak guzel olmaz mı
stickeri boşver bide garajın yoksa hiiiç yanından bile geçme 100 200 ytl ver sağlam bi airbursh (inş doğru yazmışımdır) yaptır abicim sonra bi sökülüyo hep leke kalıyo sticker tüpe gelince bi taktır da gör :D:D:D...
arkadaşım motosiklet inin orjinalliğini sakın bozmaa, olduğu gibi sınıfına göre çokk sadee vee güzelll yeterince dikkat çekici.... jantlara kırmızı şerit çekebilirsin yakışırrr....keyifli ve emniyetli sürüşlerr...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
abicim o kadar tutarmı bu airbursh cok para vermem o kadar tüp derken arabalardaki lpg mı bu anlamadım gıttı ? eger oysa ben bı merak ettim arastırdım adamlar 200 ytl ye yaparız dıyorlar %50 tasarruf edersın dıyorlar verim alınırmı performans duser mı? ve deposunu nereye koyarlar ? en ıyısı boyle binmek on cama fılm yaptıracam ama o yakısır bence
oyle asırı bır modifiye dusunmuyorum üstat zaten ufak bir iki ayrıntı sadece fazla bır modifiye de olmuyor bu aletlere biliyorsun eyv. sanada keyıflı kazasız surusler ben su an suremıyorum depoda kıs uykusuna yattı içimde gıdıyorda en ıyısı sabretmek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)