Yaratıcı ve yol gösterici fikirler çok teşekkürler
Yaratıcı ve yol gösterici fikirler çok teşekkürler
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Hayırlı olsun xenon farlar.
Yanlız xenon farları sıklıkla açıp kapamak ampülünün ömrünü kısaltıyor.
Uzunlara geçerken kısalar sönüyor. Sık sık uzunlara geçmek xenon ampül açısından sıkıntı olabilir.
Selektörde muhtemelen ikisi yanıyor ama sadece uzuna geçerken uzun far yanıyor (H4 ampülde olduğu gibi gıcık bir durum)
Uzunlar yanarken kısalarında kapanmaması için bir elektrikçiye başvurabilirsiniz.
H4 tipi ampüllerde olmuyor ama bu şekilde iki mercekli bir far sisteminde bu ayarlanabilir belki.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
ya bendede kanuni 200 racer var benim de ışıklar yetmiyor bunada uygulayabilirmiyiz benide bilgilendirirsen sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
Herkesin istediği düzeyde güzel ve güvenli bir aydınlanma yakalamışsın,güle güle kullan ama bir çok büyük hacimli ve yüksek amperli motorlarda dahi bir
çok kişiden sorunlar yaşadıklarını okuyoruz.
İnşallah sende bir problem çıkarmaz da keyfini sürersin,kal sağlıcakla...
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Sagol dostum
Haklısın dostum ama kafa grenajını sökmek ölüm bi bakıma
Kanuni Racerin far tipi nedir o konu hakkında bilgim yok H1 H3 H4 H7 v.s ?
Ama Racer için ugrasmaya degmez dicem pahalı bi sistem çünkü
Sagol dostum bu konu hakkında senin dedigin gibi sorunlar cıkacagını duydum uzun kısa xenon far sistemi motosiklet için pek uygun olmadıgı duydum bende sadece kısa aldım... Uzun -kısa bi xenon lar amper olayı yüzünden sargı ve konjektöre zarar veriyormus xenon satan kişinin acıklaması
Teknik detayını bilmiyorum, inşaallah sorunsuz kullanırsın çünkü görünüş olarak çok güzel olmuş, eline, emeğine sağlık. Ayrıca c(j)ant bantlarının rengini de motosikletinin rengine çok güzel uydurmuşsun. Gördüğüm en güzel gt250r'lardan biri...
güzel çalışma bence bunu hyosung a gönderinde standart yapısın şu xenonu.
Drift Religion
çok harika ya bugün bende sorucaktım ama kaldı nasıl uyduruyolar onu anlamadım yuvalar farklı.
Söylemeyi unuttum
Angel eye uygulamasıda güzel oluyor
Farlar mercekli ve oval olduğu için çevresine çok yakışır
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
süper bişe bu zenon,gözü almıyor hiç.. çok güzel olmuş. disko ışığı gibi bi tek müzik eksik
süper olmuş on numara
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
GT250R'ın en sevdiğim rengine xenon yakışmış hakkaten...
hayırlı olsun cok sık olmus...ama cok cabuk akü bıtiriyormus sanırım...herkes alta xenon uste beyaz far tavsıye edıo herhalde bı cevrelerıne mavı yada beyaz angel eyes taktırırsan muthı olur asm kardesımınde dedıgı gıb
çok guzel olmuş da gozlerını yormuyormu
!! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)