gülegüle kullan, ama çene kilidini tak ev de bile olsa nede olsa ev kazalarının sayısı fazla. 7/24 kask takalım
gülegüle kullan, ama çene kilidini tak ev de bile olsa nede olsa ev kazalarının sayısı fazla. 7/24 kask takalım
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
bütün ev ahalsi toplanmış valla yansımış vizörden
güzel kask güle güle kullan
facebook.com/kaskafa
Hayırlı olsun. Bende iki gün önce aldım yeni kaskımı. GDR alacaktım ama Armode kafama daha rahat oturdu bende aynı fiyata Armode aldım.
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
hayırlı olsun dostum iyi günlerde kazasız belasız kullan...
amin inşallah sizinde olur.. teşekkürler
amin.. teşekkür ederim.. valla açık renklisi yoktu. gece kullanmadım. üzerindeki jelatini duruyor daha
sağolasın teşekkürler
yahu deme dün gece o muhabbet yüzünden neler geldi başıma..(özel mesele) teşekkürler
teşekkürler evet başka markalarda var taksitte yapıyorlar..
eyvallah kardeş sağolasın..valla içinden çıkan kağıtta helmets diye yazıyor markası bir sürü ingilizce yazılar var öyle bişeye raslamadım.. önceki taktığımdan kat kat iyi olduğuna garanti veririm fiberglas abs dış kaplama yazıyor.
teşekkürler muhterem.. verdiğin bilgileri daha önceden tespit etmiştim.sağolasın..
eyvallah sağolasın..
eyvallah sağolasın.. da çinli olduğunu nerden biliyorsun bir yerinde yazmıyor.. ilk kaskımdan kat kat iyi olması benim için tatmin edici bi özellik yinede..
teşekkürler.. hakkatten açık kalmış..
evet öle oldu biras teşekkürler
seninkide hayırlı olsun güle güle kullan.. teşkkürler
teşekkürler sağolasın
KIRMIZI BOĞA..
güzelmiş hayırlı olsun...
Her asker yeşil bereli olamaz
abal abim.. O kaskı daha önce ben de, headquarters (Hasan) abim de çok araştırdık.. Bak şimdi anlayacaksın çinli bir kask oldugunu.. Ama merak etme, Çinliler bazen iyi şeyler de yapabiliyor.. Seninki iyilerden.. ECE ve DOT belgelerine sahip..
http://www.gdrhelmet.com/english/products.asp?Sid=149
Bu sitedeki iletişim bilgilerinden adres bilgilerine bakarsanız, CHINA yazıyor.. Ne malı oldugunu anlamıs olursunuz.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
güzel kask hayırlı ugurlu olsun alah test ettirmesin
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Marka hakkında pek bi bilgim yok, umarım yeterli bi kasktır, hayırlı olsun asfalt yüzü görmesin inşallah..
Neden böyle bir şey dediniz anlamadım, forumda gyzemli bir şeyler mi oluyor yoksa
Ne kadar da dikkatlisiniz ya, vizörden görünen ev ahalisine bile dikkat etmişsiniz
Bu mesajı okuyunca birinci sayfaya dönüp fotoğraflara tekrar baktım
Rica ederim, bir dahaki sefer daha kaliteli bilgiler vermeye çalışırım
Hayırlı olsun.. güzel kask
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
teşekkürler
hımm verdiğin bilgiler için teşekkürler.. en azından ilk taktığımdan kat kat iyidir.. başkalrınada baktım fakat fiyatları tuzlu geldi.. zaten iştende çıkmışım..
teşekkürler amin..
teşekkürler..
teşekkürler
teşekkürler
KIRMIZI BOĞA..
Adını ilk defa duyuyorum kaskın, umarım kalitelidir. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)