!!!!!Aman Dikkat Arkadaşlar!!!!!
Reklamlar
-
tubis adlı üyeden alıntı
Niye her fırsatta kadınların ehliyetine el koyanlar siz değil misiniz ?
Bize ayıp olmuyor tabiiii.....
Tubis alınma ama dün bayanların nekadar araba kullandıklarını gördüm sürücü kursunun direksiyon hocası almış yanına sürücü adayını daha arabayı olduğu yerden çıkaramadı önünde hyosung aguila markalı bir motosiklete gözgöregöre çarptı yani direksiyon hocası böyle yaparsa acemiler neyapmasın
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Reklamlar
-
valla , gösteri yapmak isteyen lütfen trafiğe kapalı alanda
kafasını gözünü yarsın ne diyelim
-
denizcimuzaffer e katılıyorum he he hee...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
-
Ben motorlarla ilgilendiğim için annem bazı ortamlarda bana sahip çıkmıyor, geçenlerde motorla kros yapmıştım, sormuşlar bu kim diye, annem ben tanımıyonum onu demiş Malesef insanlar motorlarla ilgili çok önyargılılar kendimizi ifade edene kadar epeyce zaman geçiyor. Fotoğraflardaki görüntülerse kendimizi ifade etmemizi neredeyse imkansız kılıyor. Trafikte uygunsuz hareket yapan motorcular gördüğümde kendimden utanıyorum, bu platformda yer alan herkesin bilinçli birer motorsiklet kullanıcısı olduğunu biliyorum, o yüzden burada yer alan, yazılarımızı okuyan arkadaşların o tür davranışlarda bulunan tenekecileri uyarmalarını rica ediyorum. Bu görüntüler bize yakışmıyor.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
-
Motosiklete binenler motorlarda bıraktığı imajlar önemli ama adama dur diyemiyorsun işte. Kendi malı olduğu için - başkasının canınıda düşünmeyince- istediği gibi biniyor.
Misal,babamdan spor araba istiyorumdum. "Bu arabalara hep serseriler biniyor " diye reddediyordu.
Yakınlarım içinden bazı motor tipleri,scooterlar vs. hala ipsiz sapsız serserilerin bilinçsizce bastığı motorlar olarak biliniyor. Birisi bizi görünce yapıyor hemen yakıştırmayı! (Zannımca sadece Enduro motorlar ağır başlı kişilerin bindiği motorlar diye düşünülüyor toplumda)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)