ilk resim ne öle yaa
Kırmızı Dodge'un yanındaki hayabusa'ya hasta oldum
Mükemmel
Resimler için Teşekkürler
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
ooooo ortadaki süt beyaz hayabusaya hasta oldum hep ole bi motorum olmasını isterdim
hepsi cok guzel ellerıne saglık
hepsi harika...
bende 8. sıradaki hayabusaya bayıldım görüntüsü çok tatlı olmuş...
kusura bakmayın ama hepsi çok çirkin...! hayabusa'nın standardı bunlardan kat ve kat daha güzel..
ben de diyorum, sitede hayabusası olan mı varmış diye merak ettim bi gireyim diye hayır belki vardır da "lar" eki getirmenin anlamı ve ihtimali yok bence
Sırf herkeste 4 teker var diye...
siyah çantalı olanı bence en abartısız ve en güzel olanı.
itina ile kaza yapılır
ay o gri kücük babybusa ne tatlı yaa
ellerine sağlık süperler hepsi Allahım esirgesin
Hepsi bir numara hayabusa bir numaraaaaaa
para varya para sen nelere kadirsin. bu güzelmiş hoşuma gitti ama ben hayabusacı deyilim pahalı olan güzel şeyleri severim sadece
Hayat boş pompala çoş.
kelimeler yetmeyince işaretlerle anlatayım
:queen:
paylasım ıcın tesssekurler...
Abi hayabusacı olmak için hayabusan olmasına gerek yok benim motorum yok ama motorsuz motorcuyum...Hayabusa da öyle kimisi için tutku mesela ben.Herkes sevmeye bilir.Ama hayabusacılar derken hayabusa sevenleri kastettim.Yinede beğendiyseniz çok sevindim.Herkese kazasız belasız sürüşler....
King Of The Road(HAYABUSA)
Renkler ve zevkler tartışılmaz...Bence hepsi harika.
Seçim sizin bence birincisi
:bestmt:
saol arkadaşım emeklerin icin
bu kdr resim e yorum yapılamaz mı be ben awatarımı değiştircem osiyah olursa yapııcam ;)
ben bu alete hayatta binmem bu ne ya yaratık bu
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)