ne yalan söyleyim 1ine bile bakmadım üşengeç adamım ben el atın şu resimlerede bi bizde bakalım
ne yalan söyleyim 1ine bile bakmadım üşengeç adamım ben el atın şu resimlerede bi bizde bakalım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
paylşm içn sğl çok güzel makineler
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim kimseye zorla göstermiyoruz hoşuma gitti ve sizilerinde beğeneceğini düşündüm.Beğenip özellikle üşenmeyip bakan arkadaşlara teşekkür ederim onlar için daha güzellerini bulmaya çalışıcam.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.Tubiş teşekkür ederim tekrar kusura bakma öyle dediğim için.Herkese iyi akşamlar...
:bestmt:
Paylaşsan bir türlü paylaşmasan bir türlü.
Bazen buradaki tepkiler gerçekten insanı şaşırtıyor.
Eline sağlık. Paylaştığın için sağol.
tubiş bu gün tersinden kalkmış belli bazen olur önemsemeyin aslında şeker kızdır biber gibi kızar arada ( birde yaşlandı artık ondan çabuk kızıyor )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Valla asabi olmamın sorumlusu ben değilim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bütün sorumlusu benim....
Honda Falcon NX4
Honda Today
havalardandır havalardan bahar gelince geçer kasımda başlar sıkıntılar bazen 15 ay kadar sürer geçer ( anladın sen onu )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Konuyu okuyanlar,Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Cloud, knkn07, knn1100, D C R, tubis, firarci yasin, halidbin, APV41, ozan150zc, marten1907, BIKER BOY, Vatoz
Aslında fotoğrflardan değilde az sonra geyiğe dönmesi muhtemel konudan okunuyor gibime geldi.
geyiğe dönmüş desem yeri var Paylaşım için teşekkürler güzel olmuş makinalar bende de vardı bunlardan bazıları ama eksikleri de doldurmakta fayda var
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Paylasım ıcın tessekkurler....
bu alemın tek kralı R1
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)