Ellerine sağlık, renk seçimi süper olmuş.. Kim bilir çok beğendiğim bi resim olursa bende yapabilirim
Ellerine sağlık, renk seçimi süper olmuş.. Kim bilir çok beğendiğim bi resim olursa bende yapabilirim
Ellerine,emeğine sağlık süper olmus
eline sağlık süper olmuş arkadaki 2 korne sadece hoşuma gitmedi genel kanım ise ''pimp my bike'' olmuş abi yaw....
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
Murat kardeş hadi artık yeni resimleri koy ben seni bekliyorum sonrada benimkileri
koyucam siteye
Fikir senin,öncelikde sende
Ya aslında İstanbula gelsende bi yer açıp biz yapsak bunları nasıl olur
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Paşam inan bende istiyorum ilgilenmeyi ama inan şu aralar görevden başımızı kaldıramıyoruz..Sınırötesi,Devlet Büyüklerimiz'in ziyaretleri,felan-filan.Anlarsın ya babocan..
Bende bu yer açma işini çok düşünüyorum ama TC Devlet Memurlar Kanunu işte....Belki emeklilikte, az kaldı 4 yıl sonra inşallah...Modifiye üstüne bişeyler olabilir.......
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
MANYAKK OLMUŞŞ YHAAAAA
BABOCAN Benı tanırsın cok eskı bı lınc ama 10 numara olmus sana dıyım :D ınsallah bıgun yolumuz sanlıurfaya duse baba :D gorusurk o zmn saygılarımla sıte kucugu
yok abı ole deme saol sen bızım abımısın ınsallah duser buyazın fılan ugrarız yanına abım msn bu
selcuk_yuzer@hotmail.com eklemek ıstersen sevınırım abım senı tum sıte bılır sayar tabıkıde bende Saygılarımla sıte kucugu selcuk babacon
Ekledim paşam..Bende sizleri SEVİYORUM.....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
r60 6\6 TACİ abim hayırlıolsun avatarında kıyak olmuştabi motorunda hayırlıolsun.
jınlun bile şaşırmıştır ''ben bu hale nasıl geldim diye''
çok güzel olmuş...Allah kaza bela vermesin..
Çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık. Aşık olunacak özel bir makina olmuş artık.
Çin işi filan diyen arkadaşı kınıyorum. Motor motordur. Sevmen yeterli. Motorun büyüğü, küçüğü, güçlüsü, zayıfı, çini, japonu, almanı olmaz. Motorun vardır ya da yoktur. Motorcusunudur ya da değilsindir..
Üç boyoz bir kola
Bence olmamış ASR koymayı unutmuşşun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)