MODİFİYE ile YENİDEN DOĞUŞ
Reklamlar
-
Hocam bilgilendirdiğin hemde detaylı bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.
Valla önünde saygıyla eyiliyoruz..Pratik zeka müthiş.
O hava filtresi koruyucusunun kaşıklık olduğunu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
Çalışmalarının devamını bekliyoruz..
Saygılar.
Reklamlar
-
plakalıktaki korna harici 10 üzeinden 10 abim bravo valaa güzel ötesi
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Abi süper olmuş Emeğine deymiş
Peki plakayı nere takacan, Plakalıkta korna takılıda
bence plakalıktaki kornayı sökme,sağ ve sol a da birer dene dak.
öküzlerin ne taraftan geleceği belli olmuyo çünkü
şaka bi yana dijital baskı süper olmuş.Bisan Lifanlarda orijinal olarak markalar bu şekilde yapılmış.
motor da cok güzel. güle güle kullan.
-
plakalık haricinde diyecek birşey yok kornalar çok emanet vede gereksiz olmuş tebi keyif senin
-
lazmen adlı üyeden alıntı
plakalık haricinde diyecek birşey yok kornalar çok emanet vede gereksiz olmuş tebi keyif senin
Babocan yeni resimlerini çektim yakında ekleme yapacam..
-
Ellerin dert görmesin.Bayağı emek harcamışsın.Kornalar biraz gıcık ya.Bu ortam güzelmiş tavsiyene tşkler..Alacağım olsun satmadın şu Yamaha'yı ya.
-
Çok güzel olmuş eline sağlık bir soruda benden, benzin göstergesinin içini ne yaptın odamı dijital baskı.
-
eline saglık..............
-
-
elllerine sağlık güzel olmuş.ama sen yapıp satıyosun bunları galiba
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Anam süper olmuş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
-
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Yazılan yorumlardan da anladığım kadarıyla kornanın arka taraftaki duruşu sevilmemiş...
Babocanlar yarın ilk işim onları ordan çıkarmak ve siteye yeni resimlerini koymak..
Yorumlar için çok tşkler..
sanırım sen kornaları sökmedin plakalıktan...?............hani yeni foto yokkk.............protonda hani yakıyor ortalığı....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
-
kumita45 adlı üyeden alıntı
sanırım sen kornaları sökmedin plakalıktan...?............hani yeni foto yokkk.....
........protonda hani yakıyor ortalığı....
Paşam vallahi şu sıralar arabayla uğraşıyorum.Hani kışlık bakım felan yani..Ama inan enkısa zaman da ekleyecemde bi aksesuar (süprizdir) bekliyorum.Gelsin hemen çekip ekleyecem..protonu gören hayran zaten Babocan ..
-
evt proton daki airbush çalışması 10 numara olmuş
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
arabaların jantlar dışında orjinalinin bozulmasına karşıyım ama motosiklet süper olmuş.......ellerinize sağlık...güle güle binersiniz inşallah
-
askermisiniz.?......................
-
-
İş bilenin... Elinize sağlık.
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
-
ne bilim fotoda omuzunuzdakileri apolete benzettimde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)