Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

MODİFİYE ile YENİDEN DOĞUŞ

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda dylan
    çok güzel olmuş tebrikler......

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    eline sağlık.güzel çalışma
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

msoysarac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125
    tebrikler... süper bi çalışma olmuş.. emeğinize sağlık..
    [B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)

usta guzel olmusta bızde yaptırmak ıstesek nereye gıtmelıyz.?

Blackpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Evet mtcy e bende katılıyorum.Dijital baskı aynı AİRBRUSH gibi olmuş.Onun tekniği nedir nasıl yapılıyor.Bizi aydınlatırsan çok seviniriz Babocan.
    Saygılar.

Motosikleti
    mr 250 destro
    hava fıltresı vede kornalar olmamıs en guzelı paıntbrush guzel olmus elıne saglık

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ihsanhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.Ben sana özelden msj attım herhalde görmedin bu boya altı dijital baskı nasıl yapılıyor veya nerde yapılıyor bi anlat
    hele,burda yaptırabilirsem benim motoruda elden geçiricem

muratgergerli abi...namın yayılıyor valla inceden...fanların arttı...

ihsanhakan abim hamili kart yakınımdır...yardımcı olursan ayrı dua ederiz...

kanka herif 35 yıllık Turizmci/Tur Operatörü...işine yarar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    mondial mh 125 dirift
    valla okadar emek verilmiş orasını burasını kötülemeyin adamın elinden gelmiş kafasına göre yapmış helal olsun bravo bravooooo kıskanmayın

muratgergerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı metecy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta guzel olmusta bızde yaptırmak ıstesek nereye gıtmelıyz.?
    Babocan dijital baskıyı reklam işi yapan tabelacılarda yaptırabilirsiniz.Ben onlara yaptırdım..Hem ucuz hemde airbrush'a göre zahmetsiz...

Alıntı Blackpanther adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet mtcy e bende katılıyorum.Dijital baskı aynı AİRBRUSH gibi olmuş.Onun tekniği nedir nasıl yapılıyor.Bizi aydınlatırsan çok seviniriz Babocan.
    Saygılar.
    Babocan dijital baskı olayını çok düşündüm ve araştırdım..Önce herkesin bildiği AİRBRUSH tekniğini uygulamak istedim ve o yönde araştırma yaptım.. Türkiye'de bu tekniği yapan 1-2 kişi olduğunu öğrendim.İzmir'deymiş.Bir arkadaşla msn yoluyla görüşme yaptık..Fiyatı için 400$ gibi bi fiyat ve depoyu İzmir'e göndermemi istediler..Bu iş benim gibi bir memura pahalıya patlayacağı için vede makina sonuçta çin malı olduğundan sıcak bakmadım.. Teknik olayına gelince de :
    Depoya astar boya yapıldıktan sonra üstüne dijital baskı resmini itinalı bişekilde hava kabarcıkları alınarak yapıştırıldı..Resmin üstü şeffaf naylonla(paketleme şeffaf jelatinlede olur) kamufle edildi.Sonra depoya 4 kat metalik boya (isteğe göre mat boyada olabilir) vuruldu.Resminolduğu yere vurmanıza gerek yok..4 kat diyorum ki bu baskının kalınlığına göre fazla veya eksik olabilir.
    Tabi birazda mantık ve pratik zeka ile ilgili..Bu işlem resim seviyesine gelince resmin üstündeki kamuflajı kaldırıp 1kat daha boya uygulandı ki işin en sanatkaarlık yeri burasıdır.DİKKAT..Depoya son uygulanan boya resim üstüne fazla boya zerresi bırakmaması için gölgelendirme işlemi özenle uygulandı.Resime bulaşan boya zerreleride nemli bir bezle (sakın benim gibi benzin-tiner kullanmayın yoksa en başa aayneeen geri dönersiniz.)silinip boya biraz kurumaya yüztuttu mu bu sefer komple depoya 3 kat parlak vernik uygulaması yapıldı..1 hafta sonrada cila ve boya koruması uygulandı...
    Airbrush: Yolmasrafıyla bereber 600 ytl
    Dijital baskı: baskı 10ytl+ boya,vernik 40ytl (işçilik BENDEN)

PARA İNSANA NELER YAPTIRIYO BABOCAN..Nede olsa TÜRKÜZ.

Kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.Ben sana özelden msj attım herhalde görmedin bu boya altı dijital baskı nasıl yapılıyor veya nerde yapılıyor bi anlat
    hele,burda yaptırabilirsem benim motoruda elden geçiricem
    @İhsanhakan kardeş msjı aldım.Bayram dolaysıyla yazamadım. Kusura bakma BABOCAN..
    Yukarıda anlattım ama ben sana özelden yazacam...
    MSN ADRESİM murat6363@hotmail.com

MECİT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLV-1000
    HOCAM ellerine sağlık..hakkını vermişsin..güzel olmuş..
    peki motor aksamında modifiye yaptınmı??çünkü bayağı bir parçalamışsın motoru...
    [B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    süper olmuş abi ellerine sağlık ama bunu anlamadım AHA BUDA ARABAM: PROTON: Turbodizel-İntercoollerli ABS,SRS,Klima reklam kokan hareketler hahahaha satılık galiba
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    250cc scooter
    elindekinin kıymetini bilip hakkını verdiğin belli tebrik ederim

orjinaline bakınca diyosunki ya bu zaten caf caflı ne olabilirki ancak ortaya çıkan gerçekten üst sınıf makinaya dönüşmüş hali resmen

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    uzun süredir gördüğüm en iyi modifikasyon, çok beğendim eline sağlık
    aşırıya kaçmadan çok sade ama klas bir şekilde yapmışsın motorunu
    işçilik de çok güzel, özen göstermişsin bayaa
    geröekten çok beğendim
    tekrar eline sağlık

ps.. plakalık kısmını düzeltme fikrin yerinde olmuş...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muratgergerli abi...namın yayılıyor valla inceden...fanların arttı...

ihsanhakan abim hamili kart yakınımdır...yardımcı olursan ayrı dua ederiz...

kanka herif 35 yıllık Turizmci/Tur Operatörü...işine yarar...
    Mete_han; senin arkadaşın benim arkadaşımdır vesselam...Msj yeni gördüm. Özelden ve msn den yardımcı olurum ben babocan..

Alıntı MECİT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HOCAM ellerine sağlık..hakkını vermişsin..güzel olmuş..
    peki motor aksamında modifiye yaptınmı??çünkü bayağı bir parçalamışsın motoru...
    MECİT;836506; tşkler babocan.. Motor aksamında ki modifiye ise piston-sekman, piyano takımı, debtiyaj takımı, subaplar, zincir, takım conta değiştirildi. Orjinal Hava filitresine kendi tasarımım olan filitre boruyla ekleme yapıldı.. Eksozda oynama yapıldı... Resimdeki filitreyi Gaziantepten aldım fakat bayağı büyük geldi ve görüntüsü çirkinleşti. Bende çarşamba pazarında görüp aldığım kaşıklığı (resimde görünen) içine sünger koyup gümüş renge boyadım ve boruyla koltuk altındaki hava filitresinin kutusuna montaj yaptım..
    İNAN HEPSİ ELEMEĞİDİR..

.

Alıntı black_dog_rr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    süper olmuş abi ellerine sağlık ama bunu anlamadım AHA BUDA ARABAM: PROTON: Turbodizel-İntercoollerli ABS,SRS,Klima reklam kokan hareketler hahahaha satılık galiba
    @black_dog_rr[FONT="Comic Sans MS"]] ; tşler babocan ayrıca hemşehrimsin..
    Nede olsa ADANALIYIG tabi satılık babocan..

Alıntı KaraVelioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elindekinin kıymetini bilip hakkını verdiğin belli tebrik ederim

orjinaline bakınca diyosunki ya bu zaten caf caflı ne olabilirki ancak ortaya çıkan gerçekten üst sınıf makinaya dönüşmüş hali resmen
    @KaraVelioğlu ; tşkler babocan..Beğendiğine çok sevindim..

Motosikleti
    Honda - Rebel 250cc
    Murat kardeş çok sağolasın verdiğin bilgiler ve paylaşımın için.Bende denemeye
    karar verdim artık bir aksilik çıkarsa senin başını ağrıtırız biraz.
    Herkes birgün MT'li olacaktır.

Murat kardeş çok sağolasın verdiğin bilgiler ve paylaşımın için.Bende denemeye
    karar verdim artık bir aksilik çıkarsa senin başını ağrıtırız biraz.
    Ne demek babocan ne demek.. Üstüme düşen bişey olursa hiç çekinmene gerek yok..
    Elimden geldiğince yardımcı olurum kafanı yorma.Hele bi YA ALLAH de..

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    adama bak yaa hasta ettı benı burda 2 dk da akşam akşam iyimi yolun ıst.de duserse görüşelim muhakkak su benımkınede bi modifiye cekerız cakma harley den zuahhaha

fakat adam şanliuırfa hımmm

Bu aralar arabayla ilgileniyorum.(Malum kış geliyo bakımlarını felan yaptırıyorum).Yakında motorumun yeni resimlerini en son değişiklikleri yapınca çekip sizlerle paylaşacam..

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    güzel bir çalışma olmuş
    yalnız zımpara işleminin sonunda motorun direk bitmiş halinin resimleri görünüyo
    siz kendinizmi yapıyorsunuz airbrush işlemini, yoksa dışarıdamı yaptırıyorsunuz.?
    GKN MOTORS

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir çalışma olmuş
    yalnız zımpara işleminin sonunda motorun direk bitmiş halinin resimleri görünüyo
    siz kendinizmi yapıyorsunuz airbrush işlemini, yoksa dışarıdamı yaptırıyorsunuz.?
    Paşam boyayı ustasına yaptırdım.Üstündeki bu airbrush değil dijital baskı.Vernik altı uygulaması..Bizim buralarda airbrush..NERDE.NERDEEEEE..
    Sizler oralarda çok şanslısınız.

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)