arkadaşlarında söylediği gibi arkadaki korna hariç 4*4 olmuş,göze hoş gözüküyor sırıtan bir tarafı yok
arkadaşlarında söylediği gibi arkadaki korna hariç 4*4 olmuş,göze hoş gözüküyor sırıtan bir tarafı yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
eline emeğine sağlık, çok iyi olmuş bence
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
dostum ellerıne saglık cok tatlı durmus ama kızmada arkada korna bıraz tuhaf durmus sankı ama yınede guzel hayırlısıyla bınmek nasıp etsın allah
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Ellerine sağlık (çokkk) güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ağa harika olmuş senin gibi biri olcak burda bende hemen yaparım tek kelimeyle harika
motorda değişiklik yapmışında performansda ne gibi değişiklik oldu onuda söylermisin
korna işini plaka takıldımı kendiliğinde çözülür plakanın arkasında kalacağından sorun olmaz gibime geliyor
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
hocam valla süper olmuş.sade ama iddalı.eline emeğine sağlık.
Drift Religion
bir jinlun un en güzel hali diyebilirim... emeğine sağlık...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
eline emegine sağlık güsel olmus plakalıktaki kornayıda iptal edicekmişsin zaten
tek uymayan tarafı oydu hayırlısıyla kazasız belasız sürüşler
özgürlügüm benligim motosikletim beni dizginliyen herseyden nefret edenim:bounce:
unuturmuyuz baboş...saygılar...işi severek yaptığın ne kadarda belli...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yuh bu ne abi super olmus bana satsana bunu
süper olmuş elinize sağlık
eline saglık cok güzel olmuş.....özellikle de boya altı baskıyı cok begendimmmm...
kurda sormuşlar ensen neden kalın...kendi işimi kendim yaparım da ondan dedim..
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Eyvallah mete_han.. Motorcu olsa olsa motorunu AŞIK olur gibime geliyo (benim hanım duymaz inşallah..Yoksa....)
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
vayyy Protonnnn...oda güzel...yeni modellerini gördüm...TR de talihsiz bir marka...kazasız belasız kullan gardaşım...
valla helal. sen bu işi biliyon abicim...
Vallahi doğru söylüyosun abim benim.Nede olsa "İyi günde Kötü günde Ölüm bizi ayırana kadar" diye söz vermiştik masada. Erkek adama da sözünün eri olmak yakışır.Değil mi kanka..Benim yazdığım bi nükteydi valla.Yoksa motor aşkı ayrı bişey..
Proton Turbodizel,İntercollerli.Ben seviyorum Valla babocan..Birileri bu markanın önünü tıkadı ama binen bidaha zor satıyo inan ben çok memnunum 1 litre motorinle 20 km gidiyo..
Sanada tşkler babocan tşkler..
Açıkcası hocam diğer motorunuda gördüm süper olmuş.Yalnız işde çinli motora modfiye değermi değmezmi onu bilemem.Bir japon alıp onu modifiye etmekede kısmet olur umarım birgün.sağlıcakla
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.Ben sana özelden msj attım herhalde görmedin bu boya altı dijital baskı nasıl yapılıyor veya nerde yapılıyor bi anlat
hele,burda yaptırabilirsem benim motoruda elden geçiricem
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)