Çok iyi maşallah ;
Allah kaza bela ceza vermesin....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Çok teşekkürler!Cümlemize inşallah kazasız belasız sürüşler nasip eder..
gercekten cok guzelmis..
kazasiz belasiz kullaniniz insalla..
anatolia bulusmalarimizda gorusmek uzre.
Shakulin
Torku nasıl, ne kadar hızlandın ? Hayırlı olsun.
"Motosiklet Özgürlüktür."
güzel motor.kazasız belasız inşallah...
sahibinden.com da vardı bu makineden 7 bin istiyor sahibi.oysa 8 bin e f 650 gs var.
bu arada haftasonları eymir e gidiyormusun?
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
temiz görünüyor gayet torklu bir makina nede olsa üstünde araba motoru gibi aksam var şaftlı maftlı 600cc 6 tane beygir gücünde Meraklısına ama biraz ağır motor.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
max hızın kaç bu motorla merak ettim motorun baya güzelmiş. kazasız belasız...
Teşekkürler!Tabiki gelmek ve sizlerle tanışmak isterim.
Torku epey yüksek.Hızlanması ağırlığına göre oldukça iyi.Ben 170km'yi geçmedim.Ustam kadranın sonunu gördüğünü söyledi
Motorumu alalı daha 1 hafta oldu.Mühye yolundan Eymir manzarasını çok seyrettim.Önceki yıllarda da diğer motorlarımla epey o yolu kattettim.
Bu motor benden 16 yaş büyük Saygı duyuyorum...Kazasız sürüşler
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
taş gibi görünyo maaşallah güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
60 cc motorda 220 kadran..şimdi sorulacak tek soru var..cbr 125 mi geçer .. r60 mı ..
çok güzel alet ..251 kalıbında makine.kazasız belasız kardeş.nazar değmesin.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Hey yawrummm bee bebek bu bebek
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
güzel, olgun, mütevazi...
[COLOR="Red"] Özgürlük ona bağımlı olunduğu sürece diğer bağımlılıklardan uzak tutandır[/COLOR]
[B] [COLOR="navy"]Bu dünyada çok güzel yaşanabilir, yeterki isteyelim![/COLOR][/B]
Allah kaza bela vermesin.1974'den beri yolların Fatihi olmuşdur bu bea
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Daha önce 3 motorum oldu.Ama hiç birisine bu kadar ısınamadım.Evin içerisine alasım geliyor.Hastalığın evreleri hızlandı anlayacağınız..
güzel gerçekten. 74 model motoru bu kadar temiz bulmuşsun kaçırırmısın
walla çok güzel duruyor motorun. allah kaza bela vermesin
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)