Eskiden bunlar polis motoruymuş. Burdada var sesi çok güzel çıkıyo
Eskiden bunlar polis motoruymuş. Burdada var sesi çok güzel çıkıyo
Hayat 3.5 4 arasındadır ya 3.5 atarsın yada 4 4 lük yaşarsın
Şimdiki çinlilere taş çıkartan teknolojiyle üretilmiş, 1974 senesinde.
Şimdi sene 2007, ama çinliler bundan daha berbat motosikletler üretiyor..
ARADAKİ FARK İŞTE BU!!
Paylaşımınız için teşekkürler..
Allah kaza bela vermesin inşallah..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
km saati yani pano orijinal mi?
teşekkürler.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
hayırlı uğurlu olsun güle güle binin. benim merak ettiğim bu motorların çalışmaları nasıl oluyor acaba jawalardaki gibi vites ters mi çevrilip basılıyor pedala mesela yoksa farklı bi sistem mi? birgün bende şaftlı motora kesin binecem
Rüzgarın yüzünü okşamasına izin ver ama şeytanın kulağına fısıldamasına asla!
Doğru söylüyorsun.Emektarın verdiği keyfi başka motorlarda alamadım vallahi!
Bu arada hayırlı satışlar.Maşallah galeri açardın bunlarla
ustam makına guzelde orjınal egzozlarını bul bence babamda er 60/7 vardı cok saglam makına tel sorunu cok sıkıstırısan supab vurmaya baslar huyu kurusun ama yıne de 10 numara makına bu bmw ler
Motor gerçekten çok güzel gösterge panosu bile orjinal hala
Temiz bakılmış anlaşılan arkadaşım bence satma bu motoru gerçekten sürüşü çok zevkli ..
Ama belli yaştan sonra o marş koluna basmak o kadar zorlaşıyor ki (Babam bana bastırıyordu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Egzos ve orjinal karbüratörlerini arıyorum ama bulamadım hala olmazsa Almanyadan getirteceğim.R60/6 uzun pistonlu uzun yola R60/7 den daha rahat gider.Ama gerçekten sağlam makinalar.
Allahtan aküyü yeniledim koldan hemen çalışıyor.Gerçi marşa hızlıca basınca hemen alıyor emektar temiz gerçekten.Bu kış elden biraz daha geçince şöyle nikelajlar filan yaza kazasız belasız bineceğiz inşallah.
Allah kaza bela vermesin! ben boyle guzel sey gormedim desem yeridir!
tü tü tü tü Allah nazar değmesin Cok guzel yaw bu Boxer tıp motorlar bana cok enterasan gelıo bunlarda tıtresım sag sola mı heeh emınım daha az tırresım ooluyodur
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
kıpraşım vardır bu alette
lezzet gider,mesuliyet kalır...
çok dehşet olmuş. orjinal hali mi sonradan toplanmış bi motor mu acaba
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
eskilerin yerini hiç bişey tutmuyor...çok hoş ve saglam bi makina..babamdada vramış bundan onbes yıl önce...parçalarını bulamayınca bi tamirciye ölü fiyata satıyor....
Taci Bi Ben Ismail Usta Bakıyorum R60 \6 Cıları Toplamışsın Hadihayırlısı Motorbi Harika Hadi Iyibayramlar.
Taci Bi Ben Ismail Usta Bakıyorum R60 \6 Cıları Toplamışsın Hadihayırlısı Motorbi Harika Hadi Iyibayramlar.
şu markanın olduğu yeri yeniden boyayaabilirsin, boyanın gelmesini istemediğin yerlere bant yapıştır ve boyayı yeterince uzaktan sık 0 gibi olur.Bir de dış gömlekte aşınmalar olmuş onları da bi elden geçirirsin bmw sonuçta
facebook.com/kaskafa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)