bütün dillerde hiç bir anlamı olmıyan tek kelime zaga ymış o zaman hepimizin plakalarında bir anlam var heralde. mesela benim plaka ef acaba hangi dilde ne anlama geliyo(ne kadar gereksiz bi konu)
bütün dillerde hiç bir anlamı olmıyan tek kelime zaga ymış o zaman hepimizin plakalarında bir anlam var heralde. mesela benim plaka ef acaba hangi dilde ne anlama geliyo(ne kadar gereksiz bi konu)
bnm plaka "yok 59" daha ilginci olamaz
Sanırım sonuda derdimi anlatabildim tenkid mesajları gelmediğine göre bu arada herkesin bayramı mübarek olsun
asıl ilginç olan 34 ass 33 teki 33 rakamlarına yandan bakınca iki adet kıç olduğunu anlıyoruz
Yav bu kadar abartacak ne var, ne plakalar var ne anlamlar çıkartırısınız PZ plakalı adama ne diycez o zaman.
arkadaşlar geyiği beslemeye devam ediyorlar
valla ben o motoru alsam o plakayı özellikle alırdım ... o motor altımdayken diğerlerinin tek göreceği şey işte o plakada yazan ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İşte karşınızdayım. Haberim olmadan meşhur olmuşum ben yav.
Hepinizi hayal gücünüzden dolayı kutlarım. Harikasınız. Her bir yorumu okudukça resmen yarıldım gülmekten. Ama içlerinde bir tanesi var ki, kalp kriz geçirmem sebep olacaktı. MRYLDZ arkadaşımız hayal gücünde hepimizi solladı.
Evet işte ben 34 ASS 33'ün sahibi. Hepinizi öpüyorum. BBRR arkadaşımızın söylediğini bir kez daha hatırlatıyorum. "Altımda o motor olduktan sonra görecekleri tek şey o plakada yazandır" demiş.
Salıcakla kalın,
İmza
34 ASS 33
hımm plaka bence çok güzel hemde akılda kalıcı sitede daimi olmanız dileği ile
Çorlu'da PZ ve PV serilerini kimse almak istemediği için gariban motorculara vermişler
Savaskayan arkadaşım,
Ben işim gereği dönem dönem Çorlu ve çerkezköy'e geliyorum. Görüşürüz oralarda.
Motorunuzu trafikte bir taşıt gibi kullanın ki, diğerleri de size taşıt gibi davransınlar.
97 yılında satılan MZ lerin bir çoğunda SIK harf grubu denk gelmişti.
Bi tanede ben almıştım, 34 SIK 95
Yani bu başlıkta bahsi geçen plaka aslında hiç bişey bunun yanında.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Todayin plakası 07 bam, cygnusun 07 gp Özellikle almıyorum valla
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Benimde bundan önceki motor FUC 68 di ama millet harf eksiği olmasına rağmen mana çıkarıyodu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)